SON DAKİKA
Hava Durumu

Kaftancıoğlu'ndan 'Tenzile anne' özrü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti grup toplantısında sert sözlerle hedef aldığı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu,

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kaftancıoğlu'ndan 'Tenzile anne' özrü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti grup toplantısında sert sözlerle hedef aldığı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkan Erdoğan'ın annesine küfredilen bir duvar yazısını Tweet attığı için özür diledi.

CHP İstanbul'da İl Başkanlığı'nın devir teslim törenine katılan Canan Kaftancıoğlu, burada kendisine yönelik eleştirilere cevap verdi. Kaftancıoğlu, eşinin 'domuz' tabağı paylaşımından, kendisinin 1915 olayları için 'Ermeni soykırımı' paylaşımlarına kadar birçok konuya değindi. Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesine küfreden bir duvar yazısı paylaşımı için ise özür diledi. "Böyle bir tweeti paylaştığımı hatırlamıyorum" dedi.

İşte o ifadeleri:

"HATIRLAMIYORUM, ÖZÜR DİLERİM"

"Gezi direnişi sırasında hepimiz birçok tweet attık. Birçok duvar yazısı paylaştık. Bunlar arasında Sayın Erdoğan'ın annesine küfür olan bir duvar yazısını da paylaşmışım, bizim için anne olmak ve annelik çok kutsaldır. Ben hiç kimsenin annesine birşey dedirtmeyeceğim gibi Sayın Erdoğan'ın annesine de bir şey dedirtmem. Bunun için samimiyetle özür diliyorum. Benim yazdığım değil ama annesine küfür olan bir yazının paylaşımı."

 

 

 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.