SON DAKİKA
Hava Durumu

Amerika yalanı!

Yazının Giriş Tarihi: 13.06.2018 21:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.06.2018 21:00
CHP’nin yalanlara dayalı politikalarını açığa çıkarmaktan bıkmıştık ki görevi bizzat Kılıçdaroğlu Kemal devraldı. Bozuk para gibi harcadığı Muharrem’in yalan söylediğini canlı yayında duyuruverdi. Hani şu Amerikalıların arayıp da “Fetüş’ü usulüne uygun istemediler.” Dediği yalanını… Zaten ipe sapa gelmez şeyler söyleyeceğini düşünüp de izlemediyseniz gazete haberlerini görmüşsünüzdür. Yok, eğer onu da görmediyseniz haber şöyle;

“FETÖ elebaşının iadesi konusunda sorulan soruyu yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu "Bana gelen 3 sayfalık bir rapor var. Aynı rapor Sayın Muharrem İnce'ye de verildi. Bu rapora göre Amerika'nın Gülen'i iade etmesi lazım" dedi.”

Yalanlamanın bu kadarı olur. Bakın tekrar vurguluyorum;

"Bana gelen 3 sayfalık bir rapor var. Aynı rapor Sayın Muharrem İnce'ye de verildi. Bu rapora göre Amerika'nın Gülen'i iade etmesi lazım"

Yahu yalan söyleyecekseniz bari ağzınız bir olsun. Cumhurbaşkanı adayı yaptığın adamı böyle tekzip etme Kemal. Ayıp oluyor. Haydi anladık, garibi siyaset dünyasından silmek, karşına rakip çıkmasını önlemek için yaptın da arada partinin kredibilitesini de ayaklar altına alıyorsun. Partine de zarar veriyorsun.

Ama durun bir dakika! Belki de kasten böyle yapıyordur. İP’ci Meral Apla daha çok oy alabilsin diye baltalıyordur kendi adayını. Yine yanlış ata oynuyor, yine kendini batırıyor…
KAMPANYA AÇACAKMIŞ
Kemal her ağzını açışında kendini batırmayı becerebilen bir tip. Buna sormuşlar, “Isle of Man iddianız nedeniyle tazminata mahkûm edildiniz. Parayı nereden bulacaksınız?” diye. Yargıtay’a başvurmuş reddedileceğini ümit ediyormuş. Çok fazla bir umudu da olmasa gerek, “Bulacağım. Kampanya açacağım. Ama eğer isterlerse götürüp vereceğim.” Demiş.

197 bin lirası ya yok ya da cebinden çıksın istemiyor. Kampanya açıp para toplayacakmış. İftirasının bedelini başkalarına ödetmeyi planlıyor yine. O bunu hep yapıyor zaten…

Böyle yaparak da kendi cephesinin yandaşlarından bile tepkiler alıyor elbette. Bakın “Tayyip Düşmanları Konfederasyonu’nun” TV militanı Fatih Portakal bile Kemal’e açık açık “Korkak” dedi. Haberlerde önce “Kemal Kılıçdaroğlu o kadar cesur bir lider değil.” Diyen Portakal’ın bülteni kapatırken söylediği "korkaklardan hiçbir şey olmaz.“ sözü karşısında Kemal’in ne tavır alacağı merakımı mucip oldu.

Haydi Kemal! Dava aç 197 bin lira tazminat iste. Kazanacağın parayla kaybettiğini ödersin.

Ne o? Dava açmayı düşünmüyor musun? Aç aç, merak etme kazanırsın canım…
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.