Milli maç etkinliğinde örnek organizasyon

Bursa’da düzenlenen Portekiz ile Türkiye A Milli Takımı karşılaşması özel bir etkinlikle kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 15:37

Hüdavendigar Parkı’nda kurulan dev ekranlar önünde yüzlerce futbolsever bir araya gelerek maç heyecanını paylaştı. Türk Metal Sendikası Aptiv Fabrika temsilcileri, bu özel etkinlikte anlamlı bir organizasyona imza attılar.

Euro 2024 heyecanının yaşandığı Türkiye’de, birçok ilde meydanlara ve parklara kurulan dev ekranlar aracılığıyla maçlar canlı takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde oynanan Portekiz Türkiye maçı için Bursa’da Hüdavendigar Parkı’nın seçilmesiyle birlikte, burada bir milli maç etkinliği düzenlendi.

Türk Metal Sendikası Aptiv Fabrika Baş Temsilcisi Onur Öztürk ve Yardımcısı Raşit Altuğ Karakaş önderliğinde gerçekleştirilen organizasyonda, yaklaşık 1000 kişiye çerez, su, sıcak ve soğuk içecek ikramı sunuldu. Havaların sıcak olması göz önünde bulundurularak yapılan bu ikramlar, katılımcılar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, Türk Metal Sendikası temsilcilerine yapılan ikramlardan dolayı teşekkürlerini iletti. Organizasyona katkı sağlayan sendika temsilcileri, Bursa’da milli birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini sergiledi.

Bu tür etkinlikler, futbolseverleri bir araya getirerek milli maç heyecanını doruk noktada yaşamalarını sağlıyor. Türk Metal Sendikası Aptiv Fabrika temsilcileri ise yaptıkları örnek organizasyonla hem sporseverlere destek vermiş hem de milli birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmiştir. Benzer organizasyonların ülke genelinde yaygınlaşması, toplumun sportif ve sosyal etkileşimini artırarak pozitif bir katkı sağlayabilir.

(Dilvin Altıkardeş)