SON DAKİKA
Hava Durumu

Anket, algı, saldırı, ihanet

Yazının Giriş Tarihi: 12.01.2022 21:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.01.2022 21:05

Anket yayınlıyorlar. Öyle sonuçlar çıkıyor ki gidip CHP’liler lokalinde yapsanız bu kadar olmaz. Öyle sonuçlar çıkıyor ki insanın ağzı yerine başka bir yeriyle gülesi geliyor. Anket dediysek ciddiye almayın canım anket süsü verilmiş bazı rakamlar. Maksat algı malzemesi yaratmak. Bunların günlük kutsal bildirimler matbuatı da yayınlıyor tabii. İnanan var mıdır acep? Vardır tabii, dünyanın düz, ineğin tanrı olduğuna da inanan var. Uzaya gidilemeyeceğine bile inanıyor zavallı beyinsizler. 
Başarılı aşı çalışmasına saldırıyorlar (Bilumum ekonomik saldırıları geçtik). Çünkü hastalıktan medet umuyorlar. Aşı olmamakta direnen herkes de bunlara kâh doğrudan, kâh dolaylı yardımcı oluyor. Hastalık artarsa hükumet düşecek diye bekliyorlar ya… Ekonomik tedbirlere saldırıyorlar, yapılan tüm iyi işlere saldırıyorlar, saldıramadıkları yerde “Ama geç kalındı” lafına sarılıyorlar yeni gelinin damadın kravatına saldırdığı gibi. O da olmadı bağırıveriyorlar.

Teröristleri saldırtıyorlar, onlara karşı savaşan kahramanlarımıza saldırıyorlar, 
Enflasyon tedbirlerine saldırıyorlar. Diyorlar ki, “Olmaz, başaramazlar. Hani nerede, fiyatlar düşüyor mu?” KDV indirimine saldırıyorlar bilip bilmeden. Topyekûn çaktırmadan nasıl zam yapılabileceğini araştırıyorlar. Yalan yanlış, eğri büğrü, ne bulurlarsa onunla saldırıyorlar. CHP’nin başındaki sallıyor da sallıyor, “Çalışmayana asgari ücret vereceğim.” diyor. (Cem Uzan’ın bile aklına gelmemişti bu.) Düşünemiyor ki verebilse bile o zaman herkes işi gücü bırakıp avantadan asgari ücret alma sevdasına düşecek. 


Akdeniz kıyılarına yapılan yatırımla İstanbul’u boşaltmayı planlıyormuş malum şahıs. Bak senin başkanın boşalttı İstanbul’u ama nüfusu değil hizmetleri boşalttı Kemal! Yakında seni de çırak çıkartacak haberin yok. Gücün yetecek mi bu adama Kemal? Sen git buna çare ara.
Terör ve terörist şakşakçıları var bu memlekette. Hükumet düşsün, Tayyip gitsin de ne olursa olsun diyenler var. Altın tepsi içinde memleketi düşmana sunmaya hazır hainler var bu topraklarda.


Bu arada millet açlıktan kırılıyor, öyle açlar ki galerilerdeki arabaları bile yiyorlar herhalde. Araba kalmamış baksanıza. Restoranlar tıklım tıklım, gece mekânlarında iğne atsan düşmüyor. Kış tatili rezervasyonları kallavi. Öyle aç ki millet yiyecek aramak için dağlara koşuyor, kayakları sırtlarında…
Bu arada Covid 19 da yayıldıkça yayılıyor, vaka sayıları rekor kırıyor. Tedbirler yetersiz kalıyor. Erken seçim olur mu sorusundan ziyade aklıma takılan soru şu;
Yeni bir kapanma olur mu dersiniz?
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.