SON DAKİKA
Hava Durumu

ANLAMIYORSUNUZ!

Yazının Giriş Tarihi: 31.05.2021 21:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.05.2021 21:01

Ekonomiye saldırılar, algı yönetimine yönelik yalan haberler, bir çapulcunun ipe sapa gelmeyen iftiraları ve bunlar sürüp giderken muhalefetin erken seçim ısrarı… Sadece bunların nasıl bir araya geldiğini düşünmek bile sizin için gayet de kifayetli bir karine olmalıdır aslında. İyi düşünürseniz bütün bu yalan dolan tezgâhların tek bir amacı olduğunu görürsünüz. Biraz geriye gidip de ABD başkanı seçilen zatın söylediklerini de hatırladığınızda bunun hangi gizli servisin ne mene bir operasyonu olduğu da gayet sarih olarak ortaya çıkacaktır. Artık bunu tartışmak dahi gereksizdir. 


Ne var ki, televizyonlarda neredeyse her akşam aynı konu tartışılıyor. Kimi yazarlardan medet umuyor, kimi eski istihbaratçıları diziyor stüdyolara. Konu hep aynı; bir haydudun attığı iftiralar. Bazısı attığı yalanlar kendiliğinden ürettiğini tartışıyor, bazısı gizli servislerin dikte ettirdiğini. Sonra hangi gizli servisin bunu yaptığı konusu konuşuluyor saatlerce. Biri Taksim Camii açılışına bağlıyor son gelişmeleri, öbürü Ayasofya’ya.


Anlamıyorsunuz hâlâ…


Kimin ne yaptığı malum zaten.
Bunları tartışmak yersiz. Bizim burada esasen tartışmamız gereken bunların içimizdeki işbirlikçileri. 
Yani “Dâhili bedhahlar!” 
Yeni nesil bunu duymuştur elbet, okumuştur ama anlamını bilmez. Sadece ona anlatıldığı kadarını anlar. O yüzden bu “bedhah” kelimesinin anlamını bir de burada yazalım; Bedhah sözlüklerde “Kötülük isteyen. Birinin kötülüğünü isteyen, kötü niyetli.” olarak açıklanıyor. Yani içimizdeki kötülük isteyen, birinin kötülüğünü isteyen, kötü niyetli kişiler. Kimdir bunlar? Elbette bu gizli servislerin oyunlarına bilerek alet olanlar ve saf insanları kandırmak cihetiyle onları da oyuncak edenler…
İşte tartışmamız gereken de budur. Kim oldukları malum da bunu neden yaptıkları anlatılmalı insanlara. Türkiye’nin yaşaması muhtemel bir kaosun kimlerin işine yarayacağını bilerek veya saf saf bilmeden bu iğrenç tezgâhlara alet olanlar kimdir? Bunu yapma nedenleri nedir? Bunlar da anlatılmalı tabii ama esasen bu tezgahların ardından nasıl bir kaos yaratılacağı anlatılmalı önce. Neden bir kaos ortaya çıkacağı anlatılmalı iyice. Sonra da bu durumun nelere mal olacağı açıklanmalı halka. Bilen biliyor diyecekseniz orada bir durun. Bilenlerin çoğu iyi bilmiyor. İyi bilse çevrelerine doğru anlatır ve ikna ederler. Bilmeyenler ve kandırılanlar ise anladıklarında bu “bedhahlara” oyuncak olmaktan imtina ederler. Vatan sevgisi varsa içlerinde tabii ki. Yoksa ağzınızla kuş tutsanız nafile.
Bir de işin kanuni yönü var. Sen çıkıp ta ABD’nden birinin “Muhalefeti destekleyerek Erdoğan’ı düşüreceğiz.” açıklamasından medet umacak, onun açtırdığı kirli tezgâhları kullanacaksın ve elin temiz olacak öyle mi? Yok öyle yağma. Bunun kanuni bir sorumluluğu olmalı. 


https://www.youtube.com/watch?v=77MLSqvzG_Y&ab_channel=CNNT%C3%9CRK


Delilli ispatlı bu hareketlerin adını koymak bile beni utandırıyor ama bunlar mutlaka cezasını çekmeli.
Unutmadan Kur’an-ı Kerim’e dava açmaya kalkanlar da bunun hesabını vermeli yargı önünde…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.