Suriye'nin Deyrizor kentine bağlı El-Meyadin ve El-Bukemal bölgelerinde DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisi olarak faaliyet gösteren Y.A.A'nın İnegöl ilçesinde saklandığı bilgisi üzerine Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 17 Şubat'ta operasyon düzenleyip, Y.A.A. isimli DEAŞ militanını İnegöl ilçesindeki bir inşaatta yakaladı. Polisin aynı ilçede 18 Şubat'ta gerçekleştirdiği operasyonda da Y.A.A'nın, terör örgütünde sözde istihbaratçı olarak faaliyet gösteren oğlu K.E. de gözaltına alındı.
Terör örgütü DEAŞ'ın propaganda amaçlı infaz videolarında yer alan Suriye uyruklu "Abu Taki Alshamy" kod adlı Y.A.A. (50) ile oğlu K.E, emniyetteki işlemlerinin ardından sevkedildikleri adli makamlarca tutuklandı. Y.A.A'nın eşi B.A. ve diğer oğlu V.E'nin ise sınır dışı edileceği öğrenildi.
Bursa'da DEAŞ tetikçisi baba ve istihbaratçı oğlu tutuklandı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde gözaltına alınan terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisi ile örgütte istihbaratçı olarak faaliyet gösteren oğlu tutuklandı.

YORUM EKLE
1
MSB acı haberi duyurdu: 2 şehit,6 yaralı
2
Metrobüste iğrenç olay! Tacizciye meydan dayağı
3
Yunan polisi bir göçmeni daha öldürdü
4
Bursa Müftüsü, Yılmaz Özdil'in ekmeğiyle...
5
Tamamen yerli üretim! Gökyüzünü kaplıyor
6
Bursa milletvekili Gürel’in acı günü
7
Nabi Avcı Bursalı öğrencilerle buluşacak
8
Bursalı asker İdlib'de yaralandı
9
Bursa'da boyahanede korkutan yangın
10
Bursa'da 2 aylık bebeklerini öldürdüler!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
03:34

GÜNEŞ
05:30

ÖĞLE
13:12

İKİNDİ
17:10

AKŞAM
20:44

YATSI
22:32
SIRADAKİ HABER