SON DAKİKA
Hava Durumu

Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi

Mardin'de 8 Mayıs'taki operasyonda etkisiz hale getirilen 7 teröristten birinin, terörden arananlar listesinde gri kategoride aranan Rızgar Koçer kod adlı Serhat Ericek olduğu tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2021 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2021 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi

Jandarma birlikleri hava destekli operasyonla 8 Mayıs'ta Mardin Nusaybin kırsalında 7 teröristi etkisiz hale getirmişti. 

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin sözde Mardin eyaleti Bogok alanında sorumlu seviyede faaliyet yürüten ve terörden arananlar listesinde 500.000 TL’ye kadar ödülle gri kategoride aranan Rızgar Koçer kod adlı Serhat Ericek olduğu tespit edildi. 

Şehitlerin kanı yerde kalmadı

09 Aralık 2019 tarihinde Şırnak İdil ilçesi Sarıköy kırsalında tuzaklanan EYP’nin imhası sırasında meydana gelen patlamada, 2 jandarma personeli Astsubay Esma Çevik ve Uzman Çavuş Kemal Sayar şehit olmuştu. Etkisiz hale getirilen teröristin, bu hain eylemin failleri arasında olduğu tespit edildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bölgemizde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonlara, yine halkımızın desteğiyle daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edilmektedir" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.