SON DAKİKA
Hava Durumu

Kadir Şeker'in kurtardığı kadından "U" dönüşü

Türkiye'nin gündemine oturan Kadir Şeker olayında önemli bir gelişme yaşandı. Şeker'in, sevgilisi ile yaşadığı tartışma sırasında kurtardığı Ayşe D. ifadesini değiştirdi. Şeker için daha önce "Beni kurtardı" diyen Ayşe D., bugün verdiği röportajda "Ortada bıçaklamayı gerektirecek bir durum yoktu" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2020 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2020 19:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kadir Şeker'in kurtardığı kadından "U" dönüşü
Geçtiğimiz günlerde Konya'da Özgür Duran'ın sevgilisi Ayşe D.'yi dövdüğünü görerek olaya müdahale eden Kadir Şeker, yaşanan arbede sonucunda Özgür Duran'ı öldürdü. Olaydan sonra Kadir Şeker için "Beni kurtardı" diyen Ayşe D., bugün verdiği röportajda Şeker için "Yanımıza bıçakla geldi" diyerek ilk açıklamalarından farklı sözler söyledi.

"ÖZGÜR İÇİN 3 ÇOCUĞUMU BIRAKTIM"

Olayın ardından gittiği Antalya'dan adli işlemler için Özgür Duran'ın ailesiyle Konya'ya gelen Ayşe D., DHA'ya konuştu. Ölen Özgür Duran'ı sevdiğini belirten Ayşe D., "Ben Özgür'ü severek birlikte oldum. Onun için 3 çocuğumu bıraktım. Bir süre Eskişehir'de yaşadık. 4 ay kadar öncede Konya'ya geldik.

"ELİNDE BIÇAKLA YANIMIZA GELDİ"

Olay günü Özgür alkollüydü. Evde kavga ettik. Evden çıkıp karşı ki parka gittim. Tek başıma orada ağlıyordum. Özgür'e 'Aramızdaki sorunu konuşup halledelim' dedim. Özgür yanıma geldi ve yüksek sesle bağrışmaya başladık. Özgür kameriyeyi yumrukluyordu. O sıra yanımıza ismini sonradan öğrendiğimiz Kadir geldi. Muhtemelen bizim kavga ettiğimizi düşündü. Özgür'e 'Neden bayanı rahatsız ediyorsun?' dedi. Özgür'de 'Biz birlikteyiz' dedi. Özgür'e 'Nikahlı karın mı?' diye sordu. Bende Kadir'e 'Evet ablacım o benim eşim sen git' dedim. Kadir'in elinde siyah bir bıçak vardı. Elinde bıçakla yanımıza geldi. Karşılıklı bir şeyler söylerken aralarında boğuşma yaşandı" dedi.

"GÜZEL BİR BİRLİKTELİĞİMİZ VARDI"

Arbede sırasında Özgür Duran'ın yere düştüğünü belirten Ayşe D., "Boğuşma esnasında Özgür yere düştü. Baktığımda Özgür'den kan geliyordu. Ortada bıçaklamayı gerektirecek bir durum yoktu. Karı-koca arasında yaşanabilecek bir tartışmaydı bizim ki. Olaydan sonra polis eşliğinde hastaneden darp raporu aldım. Ancak vücudumda herhangi bir darp söz konusu değildi. Dayak yemiş olsam, Özgür bana vurmuş olsa, bende illaki darp izi olurdu. Kadir Özgür'ü kendisini darp ettiğini söylüyor; ama Özgür'de de darp izleri var. Görünen o ki oda Özgür'e vurmuş. Morgda baktığımızda Özgür'ün de yüzünde darp izleri vardı. Ortada bıçak çekecek bir durum kesinlikle yoktu. Üniversiteye hazırlanan bir çocuğun üzerinde bıçağın ne işi var. Özgür ile çok güzel günlerimiz oldu. Bir insanı geçmişiyle yargılamamak gerekir. 19 tane suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz. Ne yaptıysa uyuşturucu madde yüzünden yaptı. Ama ben elimden geleni yapıp onu bu durumdan kurtardım. Bana bu konuda her zaman minnettardı. Güzel bir birlikteliğimiz vardı" diye konuştu.

AYŞE D.'NİN BİR ÖNCEKİ İFADESİ

Ayşe D. daha önce verdiği ifade de; geçen yıl mayıs ayında tanıştığı Özgür Duran ile 4 ay önce Antalya'dan Konya'ya gelip yerleştiklerini, daha sonra eşinden boşandığını, olay günü Duran'ın kendisini önce evde, sonra parkta dövdüğünü, yanlarına gelen Kadir Şeker'in kendisini kurtarmaya çalıştığını söylemişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.