SON DAKİKA
Hava Durumu

BECERİKSİZLER!

Yazının Giriş Tarihi: 23.11.2019 16:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.11.2019 16:03

Bunlar öyle beceriksiz ki açtıkları tezgâh bile iki günde yıkılıyor. İplikleri pazara çıkıveriyor. Aslında heriflere o kadar da yüklenmemek lazım. Sayın Başkanımızın sert çıkışından sonra kazın ayağının öyle olmadığını anlayıp çark ettiler. Şimdi yusuf yusuf etmeye başladı bir tarafları. Kaçacak delik arıyorlar. Tevil üzerine tevil… Arada bir özür.

Arada Uğur Dündar da çıkıp “Benim de haberim vardı ama yazmadım. Teyit edemediğim için. O haberin yaratacağı yankı şudur; ‘Uğur Dündar CHP’yi dizayn mı ediyor?’ olur. Ben girmem bu haberi, belgesi yok’ dedim.” Diyerek ne kadar büyük ve etik bir gazeteci olduğunu vurguladı!

Asparagas Rahmi “Ben kaynağıma güvendiğim için pişman oldum.” Açıklaması yaparak kıvırdığını düşünüyor. Ben de hâlâ diyorum ki, Rahmi bu kaynağı açıklamaya mecburdur. Açıklayamıyorsa da Bir yerlerinden uydurduğu ispatlanacaktır. Bu da CHP içindeki oyunlara ortak olduğu, bir taşla iki kuş vuracağını zannederek tatlı su kurnazlığı yaptığı anlamına gelir. Gerçi arada bir laf da edip ipucu veriyor gibi;

“Kaynağım 20 yıllık gazeteci bir arkadaşım.”

Adını da bu kişi işinden olmaktan korktuğu için gizliyormuş. Rahmi sallıyor da sallıyor. Bir gazeteci böyle bir haber yakalayacak da işinden olmaktan korktuğu için haberi Rahmi’ye verecek… O kişi gazeteci olamaz!

Korku dağları sarınca da ortaya bir isim atıyor: gazeteci Talat Atilla

İyi hoş da Talat Atilla da bir tweet atmış;

"Değerli dostlar rahmi turan aynı zamanda benim sitem de yazıyor diye rahmi turan'in yazısını benimle irtibatlayanlarin hepsini mahkemeye verecegim. Çok çirkin.."

Buna ne diyeceksiniz?

Talat yalan söylüyorsa o da ayrı bir rezalet.

Rahmi CHP içinde kurulan tezgâha alet olmuş gibi görünüyor. Diğer bir ihtimal de tezgâhı uzman kişi olarak Rahmi’nin kendisinin hazırlamış olması. Geçmişine baktığımızda bu da oldukça muhtemel bir ihtimal.

Diğer önemli bir nokta ise Muharrem’in ortaya çıkıp büyük bir tepki göstermesi. Adam daha adı açıklanmadan tezgâhın kendisine karşı hazırlandığını biliyormuş demek ki.

Artık iyice belli oldu ki Cumhurbaşkanlığı adayı olarak İBB Başkanı olan kişiyi parlatmaya çalışanlar Muharrem İnce’yi bir tehdit olarak görüyor. Bir yandan ona saldırırken diğer yandan da Sayın Başkanımıza leke sürmek isteyenler bu vahim hataları neticesinde ağızlarının payını bir güzel aldılar. Reis onları dut gibi silkeleyiverdi…

Rahmi diyor ki; “Her insan hata yapar, ben de hata yaptım ve gerekeni yapacağım.”

Bak asparagas uzmanı Rahmi. Sen benden yaşlısın. Senin gazetende de çalıştım. Hatta genç bir gazeteciyken senin türünde bir haberim de manşet olmuştu. Bir farkla, benim haberim asparagas değil doğruydu ve belgeleriyle yayınlanmıştı. Bu piyasada böyle bir rezalete imza atanın gereğini yapması tek bir anlam taşır.

Mesleği bırakmak!

Çık ortaya ve söyle “Utanç içindeyim ve bu mesleği bırakıyorum.” De. Bu işin gereği böyle yapılır!

Bu tezgah zaten sallantıda olan CHP’yi bitirdi vesselam.

Her şeyi anladık da Kemal’den ses seda yok.

Ortaya çıkıp da mangalda kül bırakmayan Kemal sus pus oldu birden. Ne demişti:

“Okuduğumda doğrudur dedim. İsim vermek istemiyorum.”

Kemal! Çık da iki laf et. Bak Reis senin ağzının payını çok güzel verdi.

İstifa edecek misin Kemal?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.