SON DAKİKA
Hava Durumu

Botokslu Sedat Avni

Yazının Giriş Tarihi: 02.06.2021 21:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.06.2021 21:14

Kıymetli kardeşlerim kıymetli dostlarım, söz verdiğimiz üzere yine hep beraber birlikteyiz yine buluştuk.
Kardeşlerim adet olduğu üzere müsaade edersiniz yine yoklama yapmak istiyorum.
Sedat Avni, Botoks’lu Sedat burada mısın? Tamam
Botokslu Sedat Avni’nin patronu Biden burada mısın? Tamam
Botokslu Sedat Avni’ye metin yazan FETÖ’cü vatan hainleri burada mısınız? Tamam
Botokslunun komutanı Mc Kenzie burada mısın? Tamam, sen bu hafta cezalısın, tek ayak üstünde duracaksın, birazdan yazarım.
Botokslunun yol arkadaşı Yossi Kohen burada mısın? Tamam
Botoslu’nun açtığı yoldan dronla saldıran PKK’lı Karayılan burada mısın? Tamam
Botokslunun yalanlarıyla siyaset yapan Kemal Bey, Meral Abla, Ekrem’le Ağaç dikerken Meral’le kol kola giren Pervin siz de burada mısınız? Tamam 
Botokslunun Pr elemanı köşe yazarları sizler de burada mısınız? Tamam

Yukarıda sayılanların dışında kalan, bu ülkenin can insanları, hangi partiye oy verirse versin vatanını, devletini, Bayrağını sevenler sizler zaten baş tacısınız, selamlar sadece size olsun.


Botokslu Sedat Avni, bak bizde seninki gibi parasını ABD’nin ödediği otel içi villa imkanı yok, canımızı adadığımız ülkemizin kiralık bir dairesinde masa üzerinde kendi düşüncelerimizi istediğimiz gibi ve hiç yalana bulaşmadan yazıyoruz.


Botokslu Sedat Avni 8 video oldu izliyoruz henüz doğru bir cümleni bulamadık insan bu kadar mı yalan söyler kardeş? (Kardeş dediysek lafın gelişi)

Şimdi sen ülkenden kaçtın gittin, gider gitmez “Bazı sosyal medya hesaplarında arandığım için Karadağ’a kaçtığım, eşimden boşandığım yönünde haberleri okuyunca acı acı tebessüm ettim. İçimden, ‘Kış kışlığını puştta puştluğunu yapmaktan asla vazgeçmez’ dedin değil mi? 
Bu ilk yalanla başlayan öykü şimdi sekiz video dolusu yalana ulaştı.
Önce balkanlara gittin orada Karadağ’a geçtin utanmadan Tuzi şehrindeki şehitliği varlığınla kirlettin sonra bir anda Fas’a kaçtın, hani balkanlarda üniversite eğitimini tamamlayıp diploma alacaktın? Adından başka doğru sözün yok mu senin?

Fas’ta seni kimler karşılayıp misafir etti? M.Y. mi karşılayıp Yossi Kohen’in adamlarına teslim etti seni? Bak bu sorulara çalış, yan gelip yatma villanda.

Yossi Kohen 2020’de ne demişti “İsrail için Türkiye, İran’dan daha büyük tehdit” bunu okumuşsundur, neticede Maslow bile okumuşsun değil mi? Bunu bile bile hiç mi utanmadın o uçağa binerken, o yalan dolu videoları çekerken? 

Patron Biden, okuyorsun değil mi? Bak şimdi senin işinde çok zor. 
İçerideki hemen tüm adamlarını alıp içeri doldurdu Türk Devleti.
Bizi yok etmek için kurduğun tüm terör örgütlerini Türkiye Cumhuriyeti Devleti ya hendeğe gömdü ya menfezde donla yakaladı, üstü şanlı üniforma ama kalben ABD üniforması giyen “başarılı çocukların” temizlendi, bitti bitiyor, enselerindeyiz. 
Yurt dışına kaçırdıklarını Kale kargonun kahramanları çuval takarak alıp geliyor.
Elinde karşılıksız bastığın kara paralarınla kurduğun kur tuzağı (ki bu toprakların insanları kurtuluş savaşında süpürge tohumu yedi, evinden elinden çıkardığı altınlarla kazandığı bu ülkeyi senin kur savaşınla sana geri vermez kalın kafalı)
Ve kala kala ayık kalamayan, kafası dumanlı botokslu Sedat Avni’ye mi kaldın?
Senin meclisteki elemanlar gece gündüz yalan bulup servise koyuyor ama bizim ülkemizde şöyle bir laf var “Bir söze bakarım söz mü diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye” şimdi bunları adam yerine koyup dinleyen yok ki.
Haberimiz oldu yeni bir kampanya başlatacakmış senin elemanlar (Kemal, Meral, Pervin) yine bir bakanlık hedef alınacakmış yalanlarla, vallahi hiç uğraşmayın yemez bu toprağın insanları.

Bak şimdi Botokslu Sedat Avni, son videoda Türkmenlere giden silahları anlattın ya bin yalan ekleyerek, lan oğlum bunu dinleyen senin komutanın Mc. Kenzie katıla katıla gülmüş “Bizim PKK’ya verdiğimiz silahlar 60.000 tırı geçti” bu herifin kafası çok mu dumanlı ne sayıklıyor demiş.
Buradasın değil mi Mc.Kenzie? niye verdiniz PKK’ya bu kadar silahı? Nereyi işgal etmek istiyorsunuz? Her gün birer ikişer beşer altışar eksiliyor senin askerler hiç mi akıllanmıyorsun? Bu ülkeyi her siyasi görüşten insan canı pahasına korur da size tek bir çakıl tanesi vermez aklınızda olsun.

FETÖ’cü vatan hainleri okumaya devam ediyorsunuz değil mi? Okuyun, siz ikiye katlayın okuyun.
Eski gücünüz nefesiniz kalmamış, haberiniz olsun, botoksluya verdiğiniz her metin daha önce sizin uydurup aylar önce paylaştığınız metinler videolar, lan oğlum iletişim çağında o videolara ulaşmak bir klavye uzaklığında, o kadar sıkıştınız ki en son AA’da görevli elemanınız kendini patlattı basın toplantısında değil mi? Nefesiniz kalmamış derken, en iyi FETÖ’cü nefes almayan FETÖ’cüdür zaten. 

Kandilin korkak lideri Karayılan buradasın hala değil mi? Kafanı mağaradan çıkaramıyorsun, geceleri uyuyamıyorsun değil mi? Tamam az kaldı o renkli listenin tüm renkleri solacak yakında, yakında tam karşında göreceksin Mehmetçiği. Botokslu Sedat Avni’nin “barış akademisyenlerinden” özür dilemesi seni heyecanlandırmış, sende “Sedat’ın sözleri dinlenmeli” jesti yapmışsın botoksluya ama ömrün vefa etmeyebilir bunları bu yalanları dinlemeye.


Biden’in dostları, komple muhalefet liderleri buradasınız değil mi? haa bitmeden gitmek yok.
Hepinize toptan yazayım siz zaten toplu hareket ediyorsunuz, bakın bu botoksludan ne seçim çıkar ne Cumhurbaşkanı.
Hepiniz tek tek heyecanla bir bir ortaya döküldünüz hayırdır?
Kemal Bey, kaset kazanımını bizzat genel başkan olarak yaşadığı için çok heyecan yaptı, akşam kaseti izleyerek yatıp sabah kalktığında “aday benim” açıklaması bu heyecanın ürünü, bir gün patatesli börek yaptı ikinci gün karanlık Cindoruk’la görüştü üçüncü gün Özal ailesini ziyaret ederek çatı aday ben olayım yollarına düştü.

Meral Abla “bu halk mazlumu sever” şiarıyla Rize’de provokasyon, Hatay’da sahte esnaf tiyatrosu oynayarak “Biden patron en iyisi benim” pozları verdi.

Pervin ittifak zarar görmesin üçüncü yola sürüklenmesin diye şirinlikler peşinde.
Vallahi bu kasetlerle seçim kazanılmaz, bu toprakların insanı ABD’ye yanaşana değil oy selam dahi vermez.

Pr elemanı köşe yazarları (Vatan, Bayrak, Devlet aşkıyla yazanlar baş tacı) ya bu kafası dumanlı botokluya güvenip köşeleri doldurmayın bu adamın suç dosyası sizin bir ömür yazdıklarınızdan kabarık sonra yüzünüz kızarır. 

Kıymetli kardeşlerim kıymetli dostlarım hakkınızı helal edin bugün de çok uzun yazdık, bu vatanın delileri, bu vatanın fedaileri, serdengeçtileri…
Bu vatanın delileri, serdengeçtileri, fedaileri ot, toz, v.s. kullanmadığı için 
CIA’nın kucağında film çekerek ülkeye parmak sallayan Botokslu Sedat Avni’yi  bırak ciddiye almayı dinlemiyorlar bile.

Selam ve Saygıyla

Yazının Notu: Yazımızdaki kimi hitaplar Botokslu Sedat Avni’nin videolarına aynı cümlelerle cevap niyeti taşımıştır dolayısıyla argo kelimeler için kusur ettiysek affola.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.