SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu nasıl bir zekâ?

Yazının Giriş Tarihi: 14.07.2018 21:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.07.2018 21:00
Bunlar seçimin ne anlama geldiğini de bilmiyor. Adam çıkmış “O gece çıkıp ne diyecektik? Seçimi kaybettik desek kaybetmedik, kazandık desek kazanmadık.” diyebiliyor. Ağzından çıkanı kulağı duyuyor mu? Diye soracağım da adam CHP Grup Başkanvekili Engin Altay. Bu mevkideyse bilmesi lazım. İyi hoş da bu mevkideki adamın böyle saçmalamasına ne diyeceksiniz? Kaybetmemişler ama kazanmamışlar. Oylar eşit çıktı diye bir şey de yok. Söylediği resmen paradox. Kaybetmedi ama kazanmadı. Ne oldu öyleyse, Engin? Araf’ta mı kaldınız? Bu nasıl bir saçmalıktır? Senin mevkiinde biri bu şekilde konuşabiliyorsa vay o partinin haline. Bitmişsiniz demektir. Gazetecilerin karşısına çıkıp ta böyle bir lafı ediyorsan akli muvazenenden şüphe ederim. Ayrıca hiçbir gazetecinin çıkıp ta “Bu nasıl laf?” diye sormamış olması da sigortalarımı attırıyor. Oraya muhabir göndermiyorlar mı acaba? Buldukları birini “git ne söylerse kaydet gel.” Diye mi gönderiyor bu gazeteler? Yoksa soruyorlar da sen mi cevap vermiyorsun? Onlar mı cevabını yazmıyor? Bu nasıl bir saçmalık? Bu nasıl bir zekâ?

Öte yandan, Muharrem İnce farklı konuşuyor;

"Senin partinde demokrasi var mı? Tüzüğün tek adam tüzüğü değil mi? Ben diyorum ki CHP kendisini yenilemelidir, Genel Başkanını da yenilemelidir, kadrolarını da yenilemelidir, tüzüğünü de yenilemelidir, programını da yenilemelidir, söylemini de yenilemelidir, bunları değiştirmelidir. Aynı şeyleri deneyerek farklı sonuç alamazsınız." Diyor.

Biraz daha akıllıca değil mi? İşte o yüzden sesini kesmeye çalışıyorlar. Pazartesi delegelerden imza toplanmaya başlanacakmış. Göreceğiz bakalım gerçekten de toplamaya başlayacaklar mı? Başlarlarsa yeter sayıya ulaşabilecekler mi? Ulaşabilirlerse gerçekten de seçimli kurultayı yaptırabilecekler mi? Yaptırabilirlerse kazanabilecekler mi?

En önemlisi de kazanabilirlerse CHP’yi değiştirebilecekler mi?

Bunlar kendi meseleleriyle uğraşadursun, Türkiye de büyük işler yapılmaya devam ediyor. Yapımına karşı çıktıkları ve iktidara gelirse yıktıracakları “Recep Tayyip Erdoğan Havaalanı” yani İstanbul’un yeni havaalanı 29 Ekim’de açılıyor. THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'ndan ilk uçuşu yurt içinde Ankara, yurt dışında ise Azerbaycan ve KKTC'ye yapılacak.Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Yeni Havalimanı'nda alanın büyümesine ve operasyonların artmasına bağlı olarak yer hizmeti veren TurkishGround Services şirketinin yaklaşık bin 600, THY'nin de 3 bine yakın personel alacağını belirterek, "Özellikle genç arkadaşlarımız, web sitelerini takip edip, kendilerine uyan iş ilanlarına müracaatta bulunsun. Havacılık sektörünün çıtasını gençlerle yükseltelim." diyor.

Hal böyleyken, memleket ve Meclisin F 16’larla yıkımı planlanmışken bu seviyelere geldik. Daha da yükseleceğiz. Başkanlık sistemiyle hayata geçen yeni Cumhuriyet ile birlikte Türkiye artık muasır medeniyetler seviyesine ulaştı şimdi daha ilerisini hedef almış durumda.

15 Temmuz Türkiye’nin kurtuluş savaşıdır.

İşte o yüzden 15 Temmuz unutulmamalı.

İşte o yüzden saçma sapan lafları bırakıp, sapkın vaizlerle çetesine, geri zekâlılara değil hizmeti gerçekten veren bu memleketi yüceltenlere kulak vermeliyiz.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.