SON DAKİKA
Hava Durumu

Bülent Erden’den etkin muhalefet!

Yazının Giriş Tarihi: 25.11.2019 19:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.11.2019 19:40

MHP Mudanya Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Bülent Erden, Mudanya’da muhalefet görevini tam anlamıyla yerine getiriyor. Şehrin sorunlarını görüntülü ve teatral eylemlerle adeta yetkililerin gözüne sokan Erden, ilçenin tüm sorunlarıyla yakından ilgileniyor.

MHP’li erden yıllardır herkesin dilinde olmasına rağmen bir türlü çözüm bulunamayan ilçedeki kaldırım sıkıntısını gündeme taşıdı.

Tekerlekli sandalyeye binerek ilçede dolaşmaya çalışan ve yaşadığı sıkıntıları gözler önüne seren Erden, Mudanya’da tekerlekli sandalyeye mahkum vatandaşların normal yaşamın içine nasıl katılamadıklarını ispat etti.

Mudanya gerçekten kaldırım fakiri bir yerleşim merkezi. Kaldırımlar çok dar, bir kısmı çok yüksek, bir kısmının önü kapalı. Normal insanlar dahi kaldırımlarda yürüyemiyor. Bırakın tekerlekli sandalyeyle buralarda gitmek isteyen özürlü kardeşlerimizi.

Bülent Erden tekerlekli sandalyeye binerek ilçedeki kaldırımlardan geçmek istedi ancak ne mümkün. Ya önüne çıkamayacağı yükseklikte kaldırım, ya tekerlekli sandalyenin sığmayacağı kadar dar bir kaldırım, ya elektrik direğinin kestiği kaldırım ya da çıkmaz kaldırım çıktı. Yola çıksa hayati tehlike her an var.

Ana caddelerde olduğu gibi sokaklarda da aynı durum geçerli. Erden’in bu açıklamaları üzerine Mudanya Belediyesi bizim sorumluluğumuzda değil Büyükşehir yapsın açıklaması yapabilir. Buna şaşırmayız.

Ancak bu geçerli bir mazeret olamaz. Çünkü Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gidip Mudanya’nın sorunlarını aktarmıyor. Bu sıkıntıları aktarıp Mudanya’ya hizmet gelmesi için mücadele etmiyor.

Hizmet almak için çaba göstermek yerine kavga ederek, Büyükşehir’i hedef alarak algı operasyonları ile yapamadığı hizmetleri gizlemeye çalışıyor.

Türkyılmaz, Büyükşehir Meclisi’ne gitmeli ve bu hizmetleri alabilmek için mücadele vermeli. Doğru yaklaşımla ve derdini doğru anlatarak çözüm bulmak mümkün.

Bakın Nilüfer Belediyesi ve Gemlik Belediyesi de CHP’de. Onlar gidip Büyükşehir Meclisi’nde dertlerini anlatıyor, Büyükşehirle kavga etmek yerine nasıl hizmet alırımın mücadelesini veriyor. Dolayısıyla gereken hizmetleri de alıyor.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz kendi takıntıları ve egolarına koca Mudanya’yı 100 bin nüfusu kurban etmeye hakkı yok. Mudanyalının hakkını gidip Büyükşehir Meclisi’nde savunacak. Öyle benim sorumluluk alanımda değil diyerek bu işten sıyrılamaz. Hır çıkararak, kavga ederek, yaygarayla da yapamadığı hizmeti gizleyemez.

Bu bağlamda MHP’li Bülent Erden beyin çok önemli bir muhalefet yaptığını aktaralım. Çok önemli noktalardaki eksiklikleri yüksek sesle dillendiriyor. Mudanyalının sorunlarını aktarıyor. Bülent beyin bu yaklaşımı ve tavrının Mudanya’ya önemli katkılar sağlayacağını da ekleyelim.

Bundan sonraki süreçte Mudanyalıların da Bülent beye destek vererek sorunların çözümü noktasında gereken kamuoyunun oluşmasına katkı vermeleri, sıkıntıların giderilmesi noktasında önemli bir adım olacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.