SON DAKİKA
Hava Durumu

Bunlar nasıl insan?

Yazının Giriş Tarihi: 18.03.2020 22:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.03.2020 22:15

Çok değil birkaç ay önce bu ülke Malatya-Elazığ depreminde nasıl seferber oldu hep birlikte yaşadık. Tüm millete seferber oldu rızkından artırdıklarını o bölgedeki kardeşlerimize ulaştırmak için seferber oldu.
Hatırlayın Suriye’ye yönelik düzenlene dört sınır ötesi harekatta millet seferber olup askerlerimize destek için sınıra akmıştı. Akmaya yardım götürmeye de devam ediyor. 
Ve koronavirüs...


Dünya sarsılıyor, Avrupa altında eziliyor. Felaketi yaşıyorlar adeta. Oysa Türkiye millet olmanın gereğini bir kez daha göstererek devlet millet ele ele güçlü bir mücadele veriyor. 
Ancak bir kesim var ki insanlığından şüphe ediyoruz. Bu zor günleri fırsat bilip karaborsacılık yapmaya kalkıyor, dahası bir grup ise az bir sayıda olsa da sahte dezenfektan kolonya ile çakallık yapmaya kalkıyor. 
Devletimiz gereğini yapıyor çok şükür ama arkadaş kim ne derse desin bu itleri insandan saymak gücüme gidiyor. 
Bunların yaptıklarıyla FETÖ’cülerin teröristlerin yaptığı arasında ne fark var Allah aşkına. Öyle sahtekarlıktan falan işlem yapılmamalı bunlara. Direk terörden işlem yapıp en ağır cezalar uygulanmalı. 
Millet can derdine düşmüşken o soysuzlukları ile bu durumu köpekleşerek ucuz çıkara çevirmeye kalkan alçaklara terörist muamelesi yapmalı devletimiz. 
Dahası bu coğrafyadan bu soysuzluğun sonsuza kadar silinmesi için ibreti alemlik cezalar verilmeli. 
***********************************************

Ne güzel bir yarıştır bu böyle?

Malum koronavirüs nedeniyle okullar tatil ve minikler evlerde sıkılıyorlar. Her ne kadar kendilerini oyalayacak uğraşlar bulmakta oldukça mahir olsalar da olmaları gereken yer okul. Bu zorlu süreçte onlarda büyük oranda etkileniyorlar.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, minikleri motive etmek için önceki gün çok sevimli bir jest yaptı. Sosyal medya hesabından sıkıldıklarını bildiğini ve okulun ilk günü ilk teneffüsün tam 40 dakika olacağı sözünü verdi. 
Bakanın ardından minikler için jest yarışı başladı adeta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 81 ilde her ilde 16 okula kestane şekeri göndereceklerini açıklarken, Kocaeli Belediyesi 81 ilde belirlenecek okullara pişmaniye, Malatya Belediyesi kayısı ve Ordu Belediyesi de fındık göndereceğini açıkladı. 


Minikler için jest yarışının bununla kalmayacağı ortada. Evet, bir süre evlerinde zorunlu olarak kalacak çocuklarımız ama okulun ilk günü oldukça keyifli geçecek. 
Türkiye’yi Trük milletini diğer milletlerden ayıran bu yapısı iste. Her ne kadar arada az da olsa alçaklara rastlasak da bu ülke güzel insanların, insanlığı yaşatan bir milletin ülkesi…
Var olsun milletimiz var olsun devletimiz….


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.