SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Soylu'dan Bursa'ya yakın markaj!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) üyesi 29 derneğin başkanı ile internet üzerinden telekonferans yöntemi ile bir araya geldi. 2 saat boyunca kendisine yöneltilen soruları cevaplandıran bakan Soylu, başkanlar tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2020 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2020 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakan Soylu'dan Bursa'ya yakın markaj!

Korona virüs pandemisi sebebiyle ayın konuğu programını telekonferans yoluyla gerçekleştiren Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) 2. programda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu konuk etti.
BİLDEF bünyesindeki 29 ayrı derneğin başkanının hazır bulunduğu toplantıda Bakan soylu 2 saat boyunca kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Dernek başkanları Bursa'nın sorunları başta olmak üzere üyelerinin ve halkın sorunları ve taleplerini Bakan Soylu'ya iletti.
Bildef Genel Başkanı Ramazan Alp'in moderatörlüğünü yaptığı telekonferans boyunca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sorulan tüm sorulara samimi ve içten cevap vermesi tüm dernek başkanlarının takdirini topladı. Başkanlar, Bakan Soylu'ya talep ve önerilerini direkt olarak aktarma fırsatını yakaladı. Ülkenin içinde olduğu tüm sorunlar dile getirilerek çözüm önerileri sunuldu. Başkanlar İçişleri Bakanı'ndan Cumhurbaşkanı ile de bir telekonferans yapılması için talepte bulundu. Soylu, başkanların talebini Cumhurbaşkanına ileteceğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.