SON DAKİKA
Hava Durumu

BAL-GÖÇ Genel Başkan Adayı Özlem: “Kayyum sorunları çözmek yerine derinleştirmeyi tercih etmiştir”

BAL-GÖÇ’te Yenilik ve Değişim Ekibi Genel Başkan Adayı Doç. Dr. Kader Özlem, kayyum heyetinin mahkemede kongrenin Eylül ayında olacağını söylemesine rağmen 3 Temmuz’da yapılması kararını eleştirdi. Özlem, yaptığı açıklamada “İki Başkan adayının itirazlarına karşın Kayyum Heyeti taraflı tutumuyla konuyu oldu-bittiye getirerek camiadaki sorunları çözmek yerine daha da derinleştirmeyi tercih etmiştir.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2022 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2022 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BAL-GÖÇ Genel Başkan Adayı Özlem:  “Kayyum sorunları çözmek yerine derinleştirmeyi tercih etmiştir”

BAL-GÖÇ’e atanan kayyum heyeti, görev süresine ilişkin 30 Haziran günü 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davada mahkeme huzurunda kongrenin Eylül ayında olacağını söylemesine karşın daha sonra 3 Temmuz günü yapılması kararını açıkladı. Kararı yaptığı bir açıklama ile eleştiren BAL-GÖÇ’te Yenilik ve Değişim Ekibi Genel Başkan Adayı Doç. Dr. Kader Özlem, şu ifadeleri paylaştı: “Camiamızın Değerli Mensupları, Kıymetli BAL-GÖÇ’lüler; Bilindiği üzere, 30 Haziran 2022 tarihinde 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde BAL-GÖÇ’e atanmış olan kayyumun görevden alınmasıyla ilgili dava karara bağlanarak kayyumun görevinin devamına karar verilmiştir. Lakin Kayyum Heyeti, mahkeme huzurunda şifahen Kongre’nin Eylül ayında olacağını belirtip Hakimin kararını etkilemesine/yönlendirmesine ve yerel basına bu yönde demeç vermesine rağmen 3 Temmuz 2022’de Kongre’nin yapılmasını kararlaştırmıştır. İki Başkan adayının itirazlarına karşın Kayyum Heyeti taraflı tutumuyla konuyu oldu-bittiye getirerek Camia’daki sorunları çözmek yerine daha da derinleştirmeyi tercih etmiştir.”

“BÜTÜN ÜYELERİMİZİ SANDIK BAŞINA DAVET EDİYORUM”

Açıklamasında, Pazar günü tüm üyeleri oy kullanmaya çağıran Özlem, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu irrasyonalite içinde anlaşılan odur ki; 3 Temmuz 2022 tarihinde Yıldırım Yunus Emre Spor Kompleksi’nde saat 11.00 itibarıyla BAL-GÖÇ Genel Kurulu gerçekleştirilecektir. BAL-GÖÇ’te Yenilik ve Değişim ve Hareketi olarak bizler, bu süreçte karşılaştığımız her türlü adaletsiz uygulama ve hileye rağmen; üyelerimize, Camiamıza ve Balkan insanına duyduğumuz saygı ve güven nedeniyle bütün bu gidişata “dur” demek için Kongre’deki rekabette başımız dik bir şekilde yer alacağız. Halis duygularla, aklıselim içerisinde hareket ederek vicdanlarda meşrulaşmış, gönüllerde yücelmiş ve ismi kadar güçlü bir BAL-GÖÇ’ü yeniden inşa edebilmek için bütün üyelerimizi sandık başına davet ediyorum. Kamuoyuna ve soydaşlarımıza önemle duyurulur.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.