SON DAKİKA
Hava Durumu

'Bana virüs bulaştırdı' dedi, doktor sevgilisini öldürdü!

İtalya'da yaşayan Antonio De Pace isimli erkek hemşire, doktor olan kız arkadaşını kendisine corona virüs bulaştırdığı gerekçesiyle öldürdü. Katil zanlısının test sonucu negatif çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2020 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2020 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Bana virüs bulaştırdı' dedi, doktor sevgilisini öldürdü!

Corona virüs salgınının en çok etkilediği ülkelerin başında İtalya geliyor. İtalya'da corona virüs yüzünden ilk cinayet işlendi.

İtalya'da yaşayan Antonio De Pace isimli erkek hemşire, doktor olan hastanede corona virüsle mücadele eden kız arkadaşı Lorena Quaranta'yı öldürdü.

İTİRAF ETTİ

Dailymail'in haberine göre 28 yaşındaki De Pace'nin kız arkadaşını "kendisine corona virüsü bulaştırdığı" gerekçesiyle öldürdüğü belirtildi. Salı gecesi polisi arayan De Pace'nin suçunu itiraf ettiği belirtildi.

"ÖLDÜRDÜM ÇÜNKÜ BANA CORONA VİRÜS BULAŞTIRDI"

27 yaşındaki Quaranta'nın cansız bedenini evde bulan polis, De Pace'nin de bileğinde kesikler olduğu ve intihar etmeye çalıştığını duyurdu. Sorguya alınan De Pace, "Onu öldürdüm çünkü bana corona virüs bulaştırdı" dedi.

ZANLININ TEST SONUCU NEGATİF ÇIKTI

De Pace'ye corona virüsü testi yapılırken İtalyan haber ajansları De Pace ve Quaranta'nın test sonuçlarının negatif çıktığını duyurdu. Quaranta'nın ölmeden önce çok aktif olduğu İtalya'daki doktor ve sağlık çalışanları haklarıyla ilgili çok sert mesajlar paylaştığı açıklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.