SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Yıldırım'dan sağlık neferlerine ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa İl Sağlık Müdürü Halim Ömer Kaşıkçı ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2020 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2020 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Yıldırım'dan sağlık neferlerine ziyaret

Gerçekleşen ziyarette, Başkan Oktay Yılmaz’ın yanı sıra Yıldırım İlçe Sağlık Müdürü Ferhat Ekinci de yer aldı. Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’ndeki ‘Kriz Merkezi ve Covid-19 Danışma Hattı’ çalışanlarıyla da bir araya gelen Başkan Yılmaz, koronavirüs süreciyle ilgili bilgi alarak kentte gerçekleştirilen çalışmalar hakkında sohbet gerçekleştirdi. Koronavirüsle mücadelede tüm sağlık çalışanlarının takdire şayan bir fedakarlıkla ve sabırla görev yaptıklarını dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Ülkemizdeki Covid-19 virüs salgını nedeniyle sağlık personellerimizin çok yoğun tempoda çalıştıklarını görüyoruz. Biz de sağlık çalışanlarımıza bu zor dönemde yaptıkları çalışmalar için moral desteği sağlamak adına bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Sağlıkçı arkadaşlarımız, hastanelerdeki mücadelenin yanında burada da vatandaşlarımızı virüs hakkında bilgilendirme noktasında büyük bir çalışma gerçekleştiriyor.

‘SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDAYIZ’

Sağlık çalışanlarına destek olmayı bir sorumluluk olarak gördüklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, “Bizler de yerel yönetimler olarak bu zor günlerde sağlık çalışanlarımıza destek olmayı sorumluluk olarak görüyoruz. Sağlık personelimize destek olmak adına Yeşil Yıldırım Otelimizde hem barınma, günlük ve diğer ihtiyaçlarını karşılama açısından hem de kahvaltı ve yemek noktasında hizmet veriyoruz. Bizler sağlık çalışanlarımız için ne kadar hizmet etsek azdır, çünkü bunların çok daha fazlasını hak ediyorlar. İçinde bulunduğumuz bu süreçte insan yaşatmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinip, bu kutsal mesleği büyük bir özveriyle icra eden tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Nazik ziyaretlerinden dolayı Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkür eden Bursa İl Sağlık Müdürü Halim Ömer kaşıkçı ise, “Bu dönemde sağlıkçılar olarak en büyük ihtiyacımız manevi destek. Sağlık kurumlarında saatlerce fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımız insanlığın koronavirüsle mücadelesinde en büyük savaşı veriyor. Bu kapsamda her zaman yanımızda olarak bize güç katan ve sağlıkçılarımız için oluşturduğu imkanlarla desteklerini esirgemeyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a şahsım ve sağlık neferleri adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.