SON DAKİKA
Hava Durumu

BBP'li Aydın: "Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünden sorumlular adalete ergeç hesap verecekler"

Muhsin Yazıcıoğlu için ölümünün 13'üncü yılında açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının ölümünün üzerindeki sis perdesinin hala kalkmadığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2022 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2022 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BBP'li Aydın: "Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünden sorumlular adalete ergeç hesap verecekler"

Muhsin Yazıcıoğlu ile arkadaşlarının şehadet yıldönümünde açıklama yapan Aydın, bu hadisenin bir an öce açığa kavuşturulmasını beklediklerini söyledi. BBP li Aydın; "Hadisenin üzerinden tam 13 yıl geçti. Bu süre zarfında Cumhur Başkanı değişti, başbakanlar değişti, bakanlar değişti ancak bir türlü Muhsin Yazıcıoğlu hadisesine kimse el atmadı veya el atmaya cesaret etmedi. Bizler yılın her günü ısrarla bu davayı hatırlatmamıza rağmen birileri üç maymunu oynamaya devam ediyor.  Dava lehinde karar veren hakimler sürgün edildi, davayı kapatmaya çalışan hakimler taltif edildi ve biz bu süreci hayretle izledik, ve inatla gerek parti olsun gerek aile olsun bu işi sürekli gündemde tuttuk."

"ÜSTÜNÜN KAPATILMASI SORUSUNU AKLA GETİRİYOR" 

Bu hadisenin vebali ülkeyi yönetenlerde olduğunu söyleyen Aydın, devamında;  "Geriye dönüp baktığımızda bu ülkeyi 22 yıldır kudretli bir şekilde yönetenlerin bu hadiseye sessiz ve kayıtsız kalmalarını ne ile izah edilebiliriz! Öyle ya, 22 senedir iktidardasınız ve 13 senedir herkesin ve her kesimin bu bir suikasttır dediği bir hadiseye bu kadar kayıtsız kalmaları ve bazı siyasetçilerin kazadır demesi bir şeylerin üstünün kapatılması sorusunu akla getiriyor."  dedi.

"BU HADİSENİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ" 

Muhsin Yazıcıoğlu ile arkadaşlarının şehit olduğu bu hadise asla kapanamaz diyen aydın, sözlerini şöyle tamamladı, "Kime ve kimlere dayanırsa dayansın bu hadisenin peşini bırakmayacağız. Sorumlular adalete ergeç hesap verecekler ve bu konun takipçisi olmaya devam edeceğiz.    Bu vesileyle, Hayatını kaybeden, Muhsin Yazıcıoğlu, Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, pilot Mustafa Kaya İstektepe ve İHA muhabiri İsmail Güneş'i rahmetle anıyoruz."

(Kadir Umut PEHLİVAN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.