SON DAKİKA
Hava Durumu

“Bu oyunun farkındayız”

Bursa’da AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş başta olmak üzere parti ve yöneticilerine yönelik sistematik bir saldırı aylardır devam ediyor. Ancak son günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye yönelik saldırılarla eş zamanlı Bursa’daki yöneticilere de kara propaganda ve kurulan oyun sahnelenmeye başladı. AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, yaptığı açıklama ile kaos oluşturmak isteyenlerin de oyunlarının da farkında olduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2020 20:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2020 20:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
“Bu oyunun farkındayız”

Türkiye son günlerde akıllara zarar bir kaos ve kara propaganda organizasyonunu ibretle izliyor. Özellikle sosyal medya hesapları üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye yönelik karalama, iftira ve kara propaganda organize şekilde yürütülüyor. Yine belli merkezlerden düğmeye basılmasıyla birlikte çirkin ve alçakça saldırılar organizeye bir şekilde devam ederken, eş zamanlı olarak Bursa’da da AK Parti ve kent yöneticilerine aynı yöntemle kara propaganda saldırısı sistematik bir şekilde yürütülüyor.

HEDEF SALMAN VE AKTAŞ

Bursa’da Ramazan ayının başlamasıyla birlikte belli ve bilinen odaklar bir kez daha AK Parti ve yerel yöneticilerine karşı harekete geçti. Algı ve kara propaganda ile kaos oluşturmaya çalışan FETÖ  destekli bu gruplar, Ulucami’de yapılan bir Ramazan programını gerekçe göstererek Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı hedef aldı. Art niyetli ve bilgisizce yapılan saldırıda CHP İl Başkanı İsmet Karaca kullanılırken, hemen ardından Diyanet Vakfı’nın arazisi üzerinden bir kez daha AK Parti hedef alındı. Bununla da yetinmeyen FETÖ’nün kurmalı tetikçileri önlerine kim gelirse yine FETÖ taktikleri ile saldırmaya devam ettiler. Bursa’da siyasette bir kaos varmış algısı oluşturmak ve akıllarınca Bursa’da il başkanı belediye başkanı değiştirmeye yeltenen bu şer odaklarına karşı AK Parti harekete geçti.

SALMAN’DAN SERT AÇIKLAMA

Gerek Türkiye genelinde gerekse Bursa özelindeki bu saldırılara karşı sert bir mesaj yayımlayan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, sosyal medya hesapları üzerinden son günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye yönelik yapılan kara propagandanın ve oynanan oyunların farkında olduklarını söyledi. Salman,  "Bu oyunu organize edenler iyi bilsinler ki; teşkilatlarımız ve aziz milletimiz 15 Temmuz'da olduğu gibi size müsaade etmeyecektir." dedi.

“BURSA’DA EŞ ZAMANLI KAOS İSTİYORLAR”

Başkan Salman, son günlerde Ak Parti ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik komplo teorileri ve kaos planları yapıldığını belirtti. Sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan Salman, aynı aklın temsilcileri tarafından Bursa'da da eş zamanlı kaos yaratılmak istendiğini belirttiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Son günlerde organize bir biçimde Sayın Cumhurbaşkanımıza, partimize, bakanlarımıza, Diyanet İşleri Başkanımıza komplo teorileri ve kaos planlarıyla yapılmaya çalışılanlar, görüyoruz ki aynı aklın temsilcileri tarafından Bursa'mızda da eş zamanlı olarak sahnelenmek istenmektedir. Ayrıca özellikle son dönemde milli irademizi hiçe sayıp, bürokrasimize parmak sallayan 'darbe sevicilerin' aynı yerden aldıkları talimatlarla aynı anda sahneye çıkmasını da manidar buluyoruz. Biz millet olarak bu senaryoları demokrasi geçmişimizde çok defa izledik. Belediye başkanlarımızın, teşkilat üyelerimizin ve partimize çeşitli kademelerde emek vermiş kıymetli isimlerin hedefe konma çabalarını da görüyoruz. Bu oyunu organize edenler iyi bilsinler ki; teşkilatlarımız ve aziz milletimiz 15 Temmuz'da olduğu gibi size müsaade etmeyecektir. AK Parti Teşkilatları olarak Bursa'da yaptığımız ve Türkiye'ye örnek gösterilen çalışmaların yanında, hükümetimizin dünyaya model olan çalışmalarını; tüm kara propaganda çabalarına rağmen, her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz."

#NEFRETİYENECEĞİZ AÇIKLAMASI

Bu paylaşımın ardından Salman, ikinci açıklamasında ise #NefretiYeneceğiz etiketi yaparak, "Bursa'da da; Belediye Başkanlarımızın ve parti yöneticilerimizin yaptığı güzel işler gölgelemeye çalışılmaktadır. AK Parti teşkilatı olarak; oynanan oyunun farkındayız. Bugüne kadar olduğu gibi yapılan çirkin propagandaya sessiz kalmayacağız. #NefretiYeneceğiz " ifadelerini kullandı. (Alpaslan Yıldız)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.