SON DAKİKA
Hava Durumu

Bülent Erden’den Türkyılmaz’a çağrı: Kapanan işletmelerden kira alma!

Dünyayı kasıp kavuran ve Türkiye’de de devletin sıkı önlemler aldığı koronavirüs salgını nedeniyle bir çok işletme geçici süreyle kapatıldı. İşte bu noktada dün CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şahin Sevinç, beledilelerin kira almaması yönünde bir çağrı yaptı. O çağrıya Mudanya’dan da biur çağrı eklendi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2020 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2020 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bülent Erden’den Türkyılmaz’a çağrı: Kapanan işletmelerden kira alma!

MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi Bülent Erden, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a seslenerek, belediyenin mülklerindeki işletmelerden kira alınmamasını istedi. Erden, “Gelin bir kez gereğini yapın” ifadelerini kullanıdğı açıklamasında şöyle dedi:

MUDANYA BELEDİYESİNE SESLENİYORUM:

Siz de kiracılardan bu zor günlerde kira almayın..! Büyükşehir belediyesi gereğini yaptı, belediye ve iştiraklere ait coronovirüs önlemleri uyarınca kapanan kafe ve benzeri yerlerden kira almayacak. Konuyu ben de Mudanya Meclisine bir önergeyle getireceğim. Tüm meclis üyelerine, özellikle Cumhuriyet Halk Partililere sesleniyorum, lütfen duyarlı olalım. 100 bin liranın üzerinde kira veren belediye kiracıları var, kapalıyken bu kiraları nasıl ödeyecekler? Sayın Başkan Hayri Türkyılmaz en azından bu kez gereğini yapın..!”

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, işletmelerden kapalı oldukları süre içerisinde kira alınmayacağını açıklamış ve öncülük etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.