İnegöl ilçesinde Mezitler mevkinde sabah saatlerinden itibaren yoğun kar yağışı etkisini gösterdi. Yoğun kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan 2 TIR Bursa-Ankara kara yolunu kapattı. Ankara istikametinde kilometrelerce kuyruk oluşurken, Karayolları ve bölge trafik ekipleri yolu ulaşıma açmak için seferber oldu. Kayan TIR'ların kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.
Bölgede yoğun kar yağışı devam ederken, 4 ekiple trafik polisleri sürekli devriye atıyor. Karayolları ekipleri ise kar küreme ve tuzlama araçlarıyla yolları temizlemeye devam ediyor. Yetkililer, yola çıkan sürücüleri yavaş ve dikkatli seyretmeleri ve mutlaka kış lastiklerinin takılı olması hususunda ikaz etti.
Bursa-Ankara yolu trafiğe açıldı
Bursa'da yoğun kar yağışı ve 2 TIR'ın kayması sebebiyle kapanan Bursa-Ankara yolu Mezitler mevkii tekrar açıldı. Bölgedeyse yoğun kar yağışı devam ediyor.

YORUM EKLE
1
Bursa'ya korkutan uyarı: Zararı 38 paket sigaraya...
2
Bursa'da 120 kiloluk yayın balığının yanında...
3
Bursa’da soba zehirlenmesi: 1 ölü
4
Başkan Yılmaz sahada
5
Bursa'da yakalanan Ali Demir soruları böyle...
6
Örgüt lideri olduğu iddia edilen avukat: "Kumpas...
7
Bursa'da araç dükkana kadın şoka girdi
8
Kız arkadaşını dövüp aracını yayaların üzerine...
9
Bursa'da ikramiye çıkan biletini haram diye...
10
Yenişehir'de akıllı durak dönemi
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
04:30

GÜNEŞ
06:06

ÖĞLE
13:14

İKİNDİ
17:03

AKŞAM
20:12

YATSI
21:41
SIRADAKİ HABER