SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da hava nasıl olacak? Hafta sonu için uyarı

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 17 derece ölçülüyor. Hava kapalı. Meteoroloji tahminini yeniledi! Bursa'da cuma ve cumartesi yağmur beklendiği ifade edildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2020 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2020 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da hava nasıl olacak?  Hafta sonu için uyarı

Bursa'da bugün hava kapalı. Sıcaklık en yüksek 17 derece ölçülmekte. Sabah yer yer sis ve pus etkili oldu. Sıcaklık yarın da aynı seviyede kalacak. Parçalı bulutlu hava Bursalıları karşılayacak. Perşembe ise termometreler 18 dereceyi gösterecek.  Meteoroloji yetkilileri cuma ve cumartesi yağmur beklendiğini ifade etti.  Sıcaklık cuma 16, cumartesi 15 derece olacak. 

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli, kuzeybatı kesimlerde zamanla kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Antalya'nın doğusu ile Mersin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu yağışı, hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.