SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da kadın cinayeti!

Bursa'da tekel bayi işletmecisi, tartıştığı eşini evinde sırtından bıçaklayarak öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2020 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2020 19:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da kadın cinayeti!

Alınan bilgiye göre, olay saat 15.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Ertuğrulkent Mahallesi 122.sokaktaki bir sitede meydana geldi. Görükle'de tekel bayisi işleten Cenk K. öğle saatlerinde evine geldi. Tartıştığı eşi Songül K.'yı sırtından bıçaklayarak öldüren Cenk K. olay yerinden ayrıldı.
Komşuların polise ihbar etmesiyle ekipler ve ambulans olay yerine geldi. 112 ekipleri Songül K.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Acı haberi alan Songül K.'nın yakınları gözyaşlarına boğulurken, firar eden zanlının başka kişilere de zarar verebileceğini belirterek, oraya da polis gönderilmesini istedi.
Cumhuriyet Savcılığı ve Cinayet Bürosu ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Katil zanlısı koca Uşak'a giderken yakalandı

Eşini öldürdükten sonra arabasına binerek ailesinin yaşadığı Uşak'a kaçmak isteyen Osman Cenk, Bursa çıkışında mobeselere yakalandı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uşak'a kaçmak isteyen Osman Cenk'i yakalamak için Kütahya polisiyle irtibata geçti. Kütahya emniyeti Bursa'dan kaçan Osman Cenk'i GİMPAŞ kavşağında yakalayarak gözaltına aldı. Bursa polisi Kütahya'da yakalanan Osman Cenk'i Bursa'ya getirmek için Kütahya'ya gitti.
Zanlı koca apartmandan kaçtı, Kütahya'da böyle yakalandı
Osman Cenk Karataş'ın eşini öldürdükten sonra apartmandan kaçma anı kameralara böyle yansıdı. Kameralara saniye saniye yansıyan görüntülerde, katil zanlısı kocanın apartmandan çıktığı esnada kızı ile karşılaştığı, kızının bağırmasına aldırış etmeden arabasına binerek Uşak'a kaçmak için hareket ettiği görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.