SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da kadını ormanda vurup ölüme terk etti

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde M.K isimli bir kadın bacağından vurulduktan sonra ormanlık alanda ölüme terk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2020 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2020 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da kadını ormanda vurup ölüme terk etti

Olay dün gece 23.30 sıralarında yaşandı. Hastanede bebeği rahatsızlanan 20 yaşındaki M.K. evine giderek eşya almak istedi. Bu sırada eşi cezaevinde olduğundan dolayı ona yardım etmek üzere akraba olduğu öğrenilen C.K. aracıyla onu evine götürüp yardım etmek istedi.
İkili arasında yolda yaşanan tartışma sonrasında C.K. aracını Mustafakemalpaşa’daki tabakhaneler ve çöplük bölgesine sürdü. Edinilen bilgiye göre tartışma sonrasında yanındaki tüfeği alan C.K., M.K.’nın bacağına bir el ateş ederek olay yerinden aracıyla kaçtı.
Ormanlık bölgede tek başına kalan ve kan kaybı yaşayan M.K. yaklaşık 150 metre sürünerek fark edilebileceği bir alana ulaşmaya çalıştı. Mustafakemalpaşa İlçe Emniyet ekipleri tarafından yapılan hızlı çalışmalar sonrasında kısa süre içerisinde bulunan M.K.’ya hemen tıbbi yardım yapıldı ve sonrasında Acil 112 ile Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. M.K.’nın hayati bir tehlikesi olmadığı öğrenilirken, bacağından aldığı yaralanma nedeniyle tedavi altında tutulacağı belirtildi.
Olay yerinden kaçan C.K. ise Mustafakemalpaşa emniyet ekipleri tarafından aranıyor.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.