SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da ortaya çıkan 'sosyal mesafeli bank'a Bakan Koca'dan övgü!

Bursa’da Kestel Belediyesi tarafından üretilen ‘sosyal mesafeli bank’ Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da dikkatini çekti.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2020 23:38
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2020 23:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da ortaya çıkan 'sosyal mesafeli bank'a Bakan Koca'dan övgü!

Can Sezer

Korona virüs salgını sebebiyle Sağlık Bakanlığı tarafından alınan tedbirlere belediyeler de yaptığı çalışmalarla destek veriyor. Bunlardan bir tanesi de Bursa’nın Kestel Belediye tarafından vatandaşın beğenisine sunuldu. Kestel Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından belediyeye ait marangozhanede hazırlanan sosyal mesafeli banklar, ilçe merkezindeki park alanına yerleştirildi. Vatandaşların büyük ilgisini çeken banklar Bakan Koca'nın dikkatinden de kaçmadı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikket çeken Bakan Koca paylaşıma 'Türkiye’nin pratik zekâsı, salgın şartlarında, sosyal hayata ilginç görüntüler kazandırmaya başladı. Göze sürpriz yapanından bir soruna çözüm olanına dek, her fikir güzel. (Mühim not: Fotoğraf çarşamba günü çekilmiştir.) notunu düştü.

İşte o paylaşım:

Türkiye’nin pratik zekâsı, salgın şartlarında, sosyal hayata ilginç görüntüler kazandırmaya başladı. Göze sürpriz yapanından bir soruna çözüm olanına dek, her fikir güzel. (Mühim not: Fotoğraf çarşamba günü çekilmiştir.) pic.twitter.com/i5PiknHBJP

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) May 9, 2020
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.