SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da trafikte halaya ceza yağdı!

Bursa’da, kentin en önemli ana yolunda trafiği durdurup halay çeken düğün konvoyunun sorumsuzluğunu, Bursa polisi affetmedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2020 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2020 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da trafikte halaya ceza yağdı!

Bursa’da dün yaşanan olayda, İzmir-Ankara Karayolu’nun geçtiği Merinos Kavşağını kullanan bir düğün konvoyu, trafiği durdurdu. Araçlarından inen bir grup kişi, konvoyun başındaki okul servisinden açılan yüksek müzik ile yolun kenarında halay çekmeye başladı ve bu esnada, trafik işleyişi aksadı. Türkiye’nin en büyük 4. kentinde yaşanan bu sorumsuz davranışta, trafik düzeni ve kurallarıyla beraber, salgın önlemleri de ihmal edildi. Halay çeken topluluk, sosyal mesafe kuralını da, kentteki maske zorunluluğu kararını da umursamadı. Konvoyun ardındaki özel ve toplu ulaşım araçları, trafiğin zorla durdurulması nedeniyle tepkilerini korna çalarak gösterdiler. Bu esnada, “Hastası bulunanlar var, yolu açın” uyarıları da dikkatte alınmadı.
Vatandaşlar tarafından çekilen görüntüleri ihbar kabul eden Bursa Emniyet Müdürlüğü, hemen harekete geçti.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, ve sivil trafik ekipleri teknik çalışma sonucunda, 8 aracı ve kişileri tespit etti.
Trafiğin düzenini bozmak ve güvenliğini tehlikeye atmak ile maske kullanım zorunluluğuna uyulmaması nedeniyle düğün konvoyuna para cezası işlemleri yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.