SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'daki 2 kişinin öldüğü kaza kameralara yansıdı

Bursa'da şehir merkezinde bir kamyonun çarptığı motosikletteki 2 kişi öldü, bir çocuk yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2020 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2020 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'daki 2 kişinin öldüğü kaza kameralara yansıdı

Alınan bilgiye göre, kaza 10.30 sıralarında Mudanya Caddesi Sıcaksu mevkiinde meydana geldi. Acemler'den Merinos istikametine giden 16 ACE 003 plakalı motosiklete bir kamyon çarptı. Kazada 35-40 yaşlarındaki bir kadın ve erkek olay yerinde hayatını kaybetti. Çiftin aralarında bulunan 12 yaşındaki çocukları ise 112 ambulansıyla yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan kamyon ise İpekiş Trafik Işıkları'nda polis tarafından bulundu. Kazaya karışan kamyon ise Merinos Kavşağı'nda trafik ekiplerince yakalandı. Kamyon sürücüsü kazayı fark etmediğini iddia ederken, kaza anı an be an güvenlik kamerasına yansıdı.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Bursa'da bir kamyonun altında kalan motosiklette hayatını kaybeden çift ile ağır yaralanan 9 yaşındaki kızlarının kimlikleri belli oldu. Artvinli 38 yaşındaki İbrahim Yılmaz ve 37 yaşındaki eşi Saniye Yılmaz olay yerinde hayatını kaybederken, ambulansta hayata döndürülen 9 yaşındaki kızları Saliha Yılmaz'ın tedavisi ise sürüyor. Merinos Kavşağı'nda polis tarafından yakalanan kamyon sürücüsü ise motosikleti fark etmediğini söyledi.
Alınan bilgiye göre, güvenlik kamerasına da yansıyan kaza 10.30 sıralarında Mudanya Caddesi Sıcaksu Mevkisi'nde meydana geldi. En sağ şeritte Acemler'den Merinos istikametine giden İbrahim Yılmaz idaresindeki 16 ACE 003 plakalı motosiklete, aynı yönde giden Abdülaziz A.(33) idaresindeki 16 UAU 87 plakalı kamyon çarptı. Kazada 38 yaşındaki sürücü İbrahim Yılmaz ile arkasındaki eşi Saniye Yılmaz (38) olay yerinde hayatını kaybetti. 112 ekipleri ailenin 9 yaşındaki kızları Saliha'yı ise hastaneye kaldırdı. Durumu ağır olan küçük Saliha 112 ekiplerinin müdahalesiyle hayata döndürüldü. Küçük kızın Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan kazayı fark etmeyerek yoluna devam eden kamyon sürücüsü Abdülaziz A. ise trafik ekiplerince Merinos Kavşağı'nda gözaltına alındı. Sürücü, motosikleti fark etmediğini söyledi.
Kazayla ilgili trafik ekipleri ve Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturması sürüyor.

K

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.