SON DAKİKA
Hava Durumu

'Bursa'daki AVM'lerden yağmur gibi vaka haberleri geliyor!'

Tez-Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Haydar Özdemiroğlu, İstanbul, Ankara, Kayseri, Kocaeli, Bursa, Eskişehir, Mardin, Diyarbakır ve Bodrum'daki AVM ve mağazalardan çok sayıda koronavirüs vakası haberleri aldıklarını belirtti ve "Çeşitli kentlerdeki AVM'lerden yağmur gibi vaka haberleri geliyor. Hemen önlem alınmalı" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2020 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2020 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Bursa'daki AVM'lerden yağmur gibi vaka haberleri geliyor!'

Tez-Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Haydar ÖzdemiroğluİstanbulAnkaraKayseriKocaeliBursaEskişehirMardinDiyarbakır ve Bodrum'daki AVM ve mağazalardan çok sayıda koronavirüs vakası haberleri aldıklarını açıkladı. 

"1 HAZİRAN ERKEN BİR KARAR"

Cumhuriyet'ten Mustafa Çakır'a yaptığı açıklamada, çeşitli kentlerdeki AVM'lerden yağmur gibi vaka haberleri geldiğinin altını çizen Özdemiroğlu, şunları söyledi:

"Sendikamıza koronavirüs vakası nedeniyle bilgiler gelmektedir. Bu süreçte geçici olarak kapanan mağazalar olduğu gibi birçok mağaza da ise çalışanlar rotasyona uğratılmaktadır. AVM'lerin 1 Haziran tarihinde açılmasının erken bir karar olduğunu belirten sendikamızın ne yazık ki haklılığı ortaya çıkmıştır. AVM'lerin kapatılma kararının alındığı dönemde açıklanan koronavirüs rakamlarının bugün açıklanan sayıların çok altında olduğu unutulmamalıdır."

"MESLEK HASTALIĞI" ÇAĞRISI

Özdemiroğlu, "AVM'lerin kapatılması ile birlikte tüm çalışanlar ücretli izinli sayılmalı, ekonomik ve sosyal haklarından kesintiyle gidilmeksizin tüm hakları eksiksiz ve tam olarak ödenmelidir. Kovid-19 meslek hastalığı sayılmalı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.