SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'daki kan davası cinayetinin zanlısı Elazığ'da yakalandı

Elazığ'da geçtiğimiz yıl işlenen cinayetin kan davasına dönüşmesi sonucu Bursa’da kendilerini takip eden kişi tarafından tabancayla vurulan yabancı uyruklu şahsın öldüğü, eşinin de yaralandığı saldırının şüphelisi Elazığ'da yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2022 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2022 19:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'daki kan davası cinayetinin zanlısı Elazığ'da yakalandı

Olay, 21 Ocak günü saat 20.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Hocahasan Mahallesi Bahçe Sokak’ta meydana geldi. Sokakta yürüyen yabancı uyruklu Merdan D. (28) ile eşi Menan D., kendilerini takip eden bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Olay sonrası saldırgan kaçarken, yaralanan çift ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Merdan D., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Çekirge Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren Menan D.'nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, çiftin akrabalarının geçen yıl ağustos ayında Elazığ'da bir cinayete karıştığını belirledi. Soruşturmayı cinayet yönünde derinleştiren ekipler, öldürülen kişinin yakınlarının Elazığ’dan Bursa’ya geldiğini belirledi. Polis ekiplerinin takibi sonucu düzenlenen operasyonla olaya karıştıkları öne sürülen 8 kişi gözaltına alındı. 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına neden olan 23 yaşındaki Sair E. Elazığ'da yakalandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.