SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’da kitap festivali

Bursa’da ilk kez bir okul bünyesinde, festival niteliğinde gerçekleştirilen kitap şenliği büyük bir coşkuyla kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2022 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2022 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa’da kitap festivali

Açılışını Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın gerçekleştirdiği şenliğe; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Taşdelen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç, Şube ve Okul Müdürleri katıldı. Okul bandosunun gösterisiyle başlayan şenlikte, Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı; okulumuzun akademik çalışmalarının yanı sıra, gerçekleştirdiği projelerle ilimize değer kattığını ve öğrencileri geleceğe yetiştirdiğini söyledi.

Yazıcı ‘Gelişmiş ülkeler mesleki ve teknik eğitime çok önem veriyor. Devlet olarak bizde ülkemizde teknik eğitime büyük yatırımlar yapıyor ve öğrencilerimizi destekliyoruz. Fakat burada en büyük gayret öğrencilere düşüyor. Amacımız milli değerlere bağlı, kişilikli, üretken gençlik yetiştirmek. ’dedi. Yazıcı etkinlikte görev alan öğretmen ve öğrencileri kutladı.

Konuşmasında okumanın önemine değinen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Kitap okumak hayatın kendisini okumaktır. Okumak bugünü ve yarını okumak, kendini okumaktır. Öğrencilerimizi böyle etkinliklerde gördükçe geleceğe olan inancımız artıyor. Bizler geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin hizmetkârıyız. Onlar için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.