SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’yı soydurmayacağız!

Bursa’da kanunsuzluğa, hukuksuzluğa, milletin lokmasına göz dikenlere, rant çetesine ve milletin yaşam hakkına saldıran FETÖ terör örgütüne karşı son 10 yılda verdiği mücadele ile bilinen Bursa Şehir Gazetesi ve Nezir Asaroğlu’na karşı bir kez daha FETÖ’nün taşeronlarıyla rant çetesinin çantacıları, karalama ve iftira kampanyası başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2020 20:39
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2022 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa’yı soydurmayacağız!

Alpaslan YILDIZ

İlk günden beri gerçekleri boğazı yırtılırcasına haykıran Nezir Asaroğlu’na karşı geçen süreçte çok ahlaksız saldırılar oldu. Ancak ilk kez FETÖ’cülüğü net olan, eylemlere katılmış bir zat ve ona destek verdiği bir o kadar net eski bakan tarafından iftira ve karalama kampanyasının hedefi oldu. Yalan dolan, iftara ve kumpaslarınızla bizi susturamazsınız. Bursa’yı yedirmeyeceğiz!

Bursa’ya eski bir bakanın himayesinde diz çöktürmeye çalışan ve aldığı bir iki internet sitesi ile bir iki sözlükle kendini dokunulmaz sanan FETÖ artığı madde bağımlısı bir zatın sahibi olduğu internet sitesi aracılığı ile başlattığı iftira ve karalama kampanyasına en büyük tepkiyi yine o yayın organının iftira ve çamurla dolu haberinin altına yorum yapan Bursa halkı verdi. Bugüne kadar Bursa için, millet için ülkesinden ve devletinden yana net tavır alarak bu çizgide hakikatleri avazı çıktığı kadar haykıran Bursa Şehir Gazetesi ve onun sahibi Nezir Asaroğlu’na yönelen iftira ve yalan kampanyasının altında da bozular rant hesapları, FETÖ ile yürütülen amansız ve ölümüne mücadele yer alıyor.

FETÖ’CÜ PATRON MARKSİST EKİP

Bursa’da CHP’lilerin de dahil olduğu rant tezgahını her seferinde gür bir sesle gündeme getiren Bursa Şehir Gazetesi, eski bir bakanın kontrolündeki çapulcu tayfasının sık sık hedefi oluyor.  Bundan önceki şerefsiz ve müptezellerin saldırıları nasıl bizi doğruları dile getirmekten alıkoyamadıysa, bu FETÖ’cü olduğu net bir şekilde belgeleriyle ortaya konulan madde bağımlısı medya sahibinin ve marksist ekibinin yalan dolan ve iftiraları da alı koyamayacak.

OLAY’I, KAPISINA KİLİT VURACAK HALE GETİRDİLER

TMSF döneminde adeta altın çağını yaşayan Olay Medya, aradan geçen 10 yılda Mehmet Ali İnan yönetiminde kapısına kilit vuracak hale geldi. Medya, Olay TV ve radyonun kapısına kilit vururken, gazete ve internet sitesinde ise küçülmeye gitti ve bir iş merkezinde hizmet vermeye başladı. Bugün FETÖ’cü medyanın omurgasını oluşturan ekibinde içinde bulunduğu grubun başını çeken çift çantalı dolandırıcı yöneticinin mühimmat desteği ile ‘takım elbise, telefon, taksitli ev nasıl aldın’ karalama hesabı da tutmaz. Gürsu ve Kestel’de hem havayı hem toprağı hem de suyu zehirleyen Yeşim, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikaların yıkılarak AVM yapılmak istenmesi, Çekirge’de dikilen otel gibi bir çok şehir suçunun sorumlusu olan Cavit Çağlar’ın medyasını batıranlar, bugün tamamı resmi ve TMSF döneminde de sonrasında da kuruşu kuruşuna kadar denetlenmiş harcamaların faturalarını sızdırarak yapmak istedikleri algı operasyonuna asla müsaade etmeyeceğiz. Bu ülkede bakanlık yapmış bir işadamının Olay gibi bir markasının ticari belgelerini sızdırarak itibar suikastı yapan bir yöneticisinin gözünün nasıl karardığını da kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

ÇAĞLAR TEŞEKKÜR ETTİ ‘DEVAM EDİN’ TEKLİFİ GETİRDİ

Bugün Olay Medya’yı batıranların çamur atmaya çalıştıkları Nezir Asaroğlu’nun genel müdür yardımcısı olduğu 33 aylık süreç Olay Medya’nın altın çağıdır. TMSF, Olay Medya’yı Çağlar’a verdikten sonra bizzat İşadamı Cavit Çağlar, Nezir Asaroğlu ve TMSF ekibine medyanın bu süreçte sağladığı başarı, marka değerinin artırılması ve gelinen kurumsal yapı için teşekkür etmiş, Asaroğlu’na devam etmesi için teklifte bulunmuştu. TMSF yönetimindeki Olay Medya’nın, aylık 1 milyon doları geçen cirosu, 25 binlere ulaşan tirajı ve 250 çalışanın memnuniyeti bunun en açık göstergesi olarak ortaya çıkmaktadır.

FETÖ 50’YE YAKIN DAVA AÇTI

FETÖ’cülüğü eylemlerine katıldığı, Bursa İmamı ile verdiği fotolar ve bağlantılarıyla sabit olan madde bağımlısı Emin Adanur’un iftira ile algı oluşturmaya çalıştığı Bursa Şehir Gazetesi ve Nezir Asaroğlu, MİT krizi / dershane krizi ve 17/25 süreçlerinden itibaren FETÖ ile mücadelenin bayraktarlığını yaptığı kamuoyunda bilinen ve takdir edilen bir gerçektir. Bursa Şehir Gazetesi’ne 50’ye yakın dava açan sözde Bursa imamı Cansun Sarıyıldız ile görüşme yalanı da yapılan haberin çamur at izi kalsın olduğunu gözler önüne seriyor. Bursa Şehir Gazetesi bugüne kadar Türk yargısına güvenmiştir ve bu konuyu da yargıya götürerek iftira atanların hesap vermesini sağlayacaktır.

ESKİ BAKAN SUSUYOR FETÖCÜ MEDYA İFTİRA KUSUYOR

Eski bakan Faruk Çelik’in basın buluşmalarını ayarlayan ve sponsor olan Mehmet Adanur’un oğlu Emin Adanur’a ait olan enbursa.com haber sitesi, Bursa Şehir Gazetesi’nin gündeme taşıdığı kirli servet haberlerinden de rahatsız olarak Bursa Şehir Gazetesi ve Asaroğlu’nu hedef alıyor. Oysa Bursa Şehir Gazetesi sorularını Faruk Çelik’e soruyor. Çelik susuyor ona yakınlığı ile bilinen müptezellerle, FETÖ medyası Asaroğlu’na saldırıyor.

 HAYSİYET CELLATLARI

Faruk Çelik’le tanışmadan önce sıvacılık yapan Mehmet Adanur’un Çelik’le tanışmasının ardından bir anda büyük müteahhitler arasına girmesi ve özellikle Nilüfer’deki rant çetesinin öncülerinden biri olduğu gerçeği de ortada. Bugün FETÖ’cü Adanur’ların Nilüfer’de yaptığı inşaatların büyük kısmına oturma izni alamaması, haksız emsal artışı istekleri kabul edilmemesi ve yeşil alana çöküp yaptıkları binayı kanunsuz olduğu için yıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı hedef alan FETÖ’cü enbursa.com ve onun haysiyet celladı ekibi, yaptığı haberin altına imza koyamayacak kadar korkak, yaptığı işi sahiplenemeyecek kadar ucuz bir medya olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.  FETÖ’cü medyanın sahibi haysiyet celladı Emin Adanur ve ekibi,  iftira, yalan ve haysiyet cellatlığının hesabını Türk yargısının önünde verecekler.

ARI KOVANINA ÇOMAK SOKMAYA DEVAM

Bursa Şehir Gazetesi olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da rant çeteleriyle, FETÖ kriptolarıyla olan mücadelemizi sürdüreceğiz. Arı kovanına çomak sokmaya devam edeceğiz... İster kudretli bir bakan eskisi olsun, ister kendisini ahmak ilan eden başka bir bakan eskisi olsun, ister çevresine aldattığı binleri toplamış sahte bir şeyh olsun,  ister borsa başkanı, ister 15 Temmuz’da konutundan çıkamamış yüreksiz bir vali olsun. Doğruları, gerçeği korkmadan, yılmadan, kulak zarları patlayana, vicdanları kanayana kadar haykırmaya devam edeceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.