SON DAKİKA
Hava Durumu

Canbolat ve Aktaş İnegöl’de projeleri inceledi

Bursa Valisi Yakup Canbolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl ilçesinde yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımlaır inceledi. Ayrıca Aktaş ve Taban, esnaf ziyaretleri ve kamu kurum ziyaretleri gerçekleştirdi. Ahududu yetiştiricileriyle yapılan buluşma ile İnegöl programı son buldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2021 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2021 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Canbolat ve Aktaş İnegöl’de projeleri inceledi

İlk olarak Bursa Valisi Yakup Canbolat, yapımı tamamlanan ve devam eden hizmet binalarıyla ilgili bir dizi inceleme ve ziyaret için İnegöl’e geldi. Ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş İnegöl’e gelerek İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’un nezaretinde gün boyu farklı bölgelerde incelemeler ve ziyaretler gerçekleştirdi.

Vali Canbolat Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde hizmete giren Jandarma Karakolu ve İtfaiye Binasını ziyaret etti. Yeni hizmete giren tesisler hakkında bilgi alınıp mobilya sektörü ve OSB’nin gelişimine ilişkin de görüşmeler yapıldı. Daha sonra mevcut Emniyet Binası bahçesinde yeni bina için bir süre önce başlayan çalışmalar yerinde incelendi. Burada kurban kesimi yapıldı. Vali Canbolat, inşaat incelemesinin ardından İnegöl’den ayrıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Pazartesi günü İnegöl’e gelerek gün boyu farklı temaslarda bulundu. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ile sırasıyla önce kısa süre sonra emekliliğe ayrılacak İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, ardından da ise İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan

Sakarya Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği’ne atanan Zekeriya Alper İnanç’ı makamında ziyaret etti. Başkan Aktaş, Taban ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, daha sonra çarşı bölgesinde esnaf ziyaretleri yaptı. Ardından İnegöl’de devam eden çalışmalar yerinde incelendi. Projelerin son durumu hakkında istişareler yapıldı. Başkan Aktaş, Başkan Taban ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, son olarak Hilmiye Kısal Mahallesi’nde ahududu yetiştiren çiftçilerle bir araya geldi. Burada da üretim ve ahududu yetiştiriciliği üzerine istişareler yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.