SON DAKİKA
Hava Durumu

Çelebi BEMO'ya yeniden aday

Bursa Emlak Müşavirleri Odası 8 Ocak Cumartesi günü (yarın) gerçekleşecek olan Olağan Genel Kuruluna hazırlanıyor. Tekrar adaylığını açıklayan mevcut başkan Erdal Çelebi, oda üyeleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2022 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2022 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Çelebi BEMO'ya yeniden aday

Gerçekleştirdiği üye ziyaretlerinde oda üyelerinin sorunları ve yeni dönemde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Çelebi, oda üyelerinin gösterdiği yoğun ilgiden fazlasıyla memnun...

Oda Başkanlığı süresince birçok önemli projeye ve ilke imza atarak bu alanda ciddi bir atılım sağlayan Erdal Çelebi, özellikle sektör temsilcilerinin son yıllardaki ana sorunları başta olmak üzere emlak sektörünün geleceğine yönelik ürettiği projeler ile üyelerin takdirini kazanmış durumda.  Emlak sektörünün tek çatı altında toplanarak, daha kurumsal bir anlayış ile eğitim odaklı gelişim programları düzenleyen Bursa Emlak Müşavirleri Odası, bu alanda da Türkiye'nin en aktif odaları arasındaki yerini koruyor. Özellikle kayıt Dışı emlak hizmetlerine karşı verdiği mücadele ile tüm kesimlerin desteğini alan BEMO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, yeni dönem de birbirinden önemli projeler ile emlak sektörüne kyenatkı sağlamayı amaçladığını dile getiriyor.

Türkiye’de sektörün sosyalleşmesinin önünü açtıklarını ifade eden Çelebi, bugün gayrimenkul sektörünün sosyal medya üzerinden Türkiye’nin her noktası ile artık görüşebilir ulaşabilir olduğu bir noktaya geldiğine vurgu yapıyor. Birçok sosyal kampanyaları ve projeleri hayata geçiren Erdal Çelebi yönetimindeki BEMO pandemi sürecinde de yaş sınırına takılıp eve mahkum olan üyelerini unutmadı. Bizzat Erdal Çelebi tarafından 65 yaş üstü üyeler nizami olarak arandı ve ihtiyaçları olup olmadığı soruldu. Çelebi, bu süre içinde her daim ihtiyacı olanlara ellerinden geldiğince manen madden destek olmaya gayret gösterdiklerine, bunun asli görevlerine olduğuna dikkat çekiyor.

Yeni dönem için tekrar aday olan Erdal Çelebi: “Dün nasıldıysak bugün öyle yarın daha fazlası olmak için mücadele edeceğiz. Aldığımız görev bunu bize sunuyor biz de görevimizi layıkıyla yapmaya gayret gösteriyoruz.” dedi.

Erdal Çelebi kimdir?

1978 Erzurum doğumlu olan Erdal Çelebi ilkokul 5. Sınıfta ailesiyle birlikte Bursa’ya yerleşmiş yaklaşık 35 yıldır da Bursa’dadır. Sektörde ikinci kuşak olarak mesleği devam ettiren Çelebi evli ve iki çocuk babasıdır. Emlak işini yaklaşık 15 senedir yapmakta olan Erdal Çelebi mesleği bundan önce de babasının yanında öğrenmeye gayret göstermiş, deyim yerinde ise çıraklık kalfalık eğitimini geçmiş bir sektör emekçisidir. Son yedi yıldır Bursa Emlak Müşavirleri Odası’nda üyelerin takdiri ile seçilmiş olup, yönetim kurulunda başkanlık sıfatı ile yer almaktadır.

(Kadir Umut PEHLİVAN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.