SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP Mudanya’da istifa krizi!

CHP Mudanya İlçe Örgütü’nde bayan üyelerden birinin istifası krize yol açtı. CHP’li Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz istifanın işleme konmamasını isterken, yönetimde yapılan oylamada 11-10 üyenin istifası kabul edildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2020 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2020 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP Mudanya’da istifa krizi!

Alpaslan YILDIZ

CHP Mudanya Yönetimi’nde bir süredir devam eden sıkıntılar Yeşim K. Batır isimli yönetim kurulu üyesinin istifası ile patladı. CHP’li Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve eşi Gülbahar Türkyılmaz’a yakınlığı ile bilinen Yeşim K. Batır, geçtiğimiz günlerde yönetimdeki rahatsızlıklar nedeniyle istifasını verdi. Konudan Türkyılmaz’ın da haberi oldu. Bunun üzerine Yeşim K. Batır için CHP İlçe Başkanı ve yönetimiyle görüşen Türkyılmaz istifanın işleme konulmamasını istedi.

Ancak istifa yönetim kuruluna getirilerek oylandı. Oylama sırasında Hayri Türkyılmaz’ın isteği de iletildi. Buna rağmen Türkyılmaz desteği ile kongrede tek liste olarak seçilen yönetim kurulu 11-10 oylama sonucu ile Yeşim K. Batır’ın istifasını kabul etti.

Yönetimdeki oylamanın şoke eden sonucunun ardından Türkyılmaz’ın Ömer Aydın’ı arayarak bu işi düzeltmesini istediği ileri sürüldü. Ömer Aydın önceki dönemde kamuoyuna daksilgate olarak yansıyan karar defterinde yapılan usulsüz tahribatla gündeme gelmiş ve konu yargıya intikal etmişti. Şimdi gözler tekrar CHP Yönetimi’ne çevrildi. İkinci bir daksilgate yaşanır mı diye merak ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.