SON DAKİKA
Hava Durumu

Çirkin ittifak deşifre oldu!

Bursa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a yönelik organize bir şekilde yürütülen yıpratma kampanyasında çok önemli detayları Lifebursa.com yazarı gazeteci Mehmet Ali Yılmaz köşesinden kamuoyuna duyurdu. Gözünün Aktaş’ın koltuğunda olduğunu sağır sultanın bile bildiği Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve ekibinin karalama kampanyasını sürdüren enFETÖcü medyaya verdiği destek de belgeleriyle deşifre oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2020 20:58
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2020 20:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Çirkin ittifak deşifre oldu!

Lifebursa.com sitesi köşe yazarı gazeteci Mehmet Ali Yılmaz, Bursa siyasetinde bomba etkisi oluşturacak ve Ankara’da dahi ses getirecek bomba bir yazı kaleme aldı. Kaleme aldığı yazısında geçen hafta gerçekleştirilen Büyükşehir Meclisi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar arasındaki restleşmeyle başlayan Yılmaz, “Geçen hafta Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde son 18 yılın en çarpıcı restleşmesi yaşandı hanginiz farkında? Başkan Alinur Aktaş öyle bir çaktı ki Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a, Hasan Hüseyin Erdönmez bile “Acaba dönsem mi” diye düşünmekten kendini alamadı! Bu güne dek “saldım çayıra, mevlam kayıra” taktiğiyle işi götüren Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman bile artık salarak bu tokuşmada Alinur Aktaş’ın yanında yer aldı. Meclis’te encümen ve ihtisas komisyonları seçilecekti. Belli ki aynı zamanda Büyükşehir Grup Başkanı olan Ayhan Salman’ın yönetiminde oralara girecek meclis üyelerinin isimleri önceden kararlaştırılmıştı. Tarih 23 Haziran 2020 Salı… Büyükşehir İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nda Osmangazi’den hiçbir üye önerilmiyor! Mustafa Dündar kalkıp diyor ki Alinur Aktaş’a: “Liste sabah böyle değildi!..” Aktaş: “Değişmiş demek ki!..” Dündar: “Osmangazi’den kimse yok.” Aktaş: “O öyleymiş demek ki! Değişmiş demek ki! Yıldırım ve Nilüfer o açığı kapatır!..” Dündar: “Ya şimdi İmar Komisyonunun iş yükü yüzde 60 Osmangazi’de. Osmangazi’den üye olmadıktan sonra eksik kalır yani bu iş.” Aktaş: “Osman Bey (Ayradilli) de eski Osmangazili. Eski Osmangazi meclis üyesi olduğu için ismine de yakışıyor. O açığı kapatır inşallah!” Bendeniz: “Maşallah, maşallah!..” Ak Parti’de bu kadar keskin, bu kadar net bir hesaplaşma ilk kez yaşanıyor. Kendisine karşı kurulan kumpasların artık net bir şekilde farkına varan Alinur Aktaş açıkça kılıcını çekmiş bir durumda.”

AKTAŞ’A BEL ALTI VURUŞLAR!

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a yönelik başlatılan ve dört koldan yürütülen karalama ve iftira kampanyasını tüm açıklığı ile gözler önüne seren Yılmaz’ın yazısı şöyle devam ediyor: “Öyle ya… Birileri Bursa’ya canla başla hizmet için uğraşacak, Mustafa Dündar ve şürekası da Alinur Aktaş’ı yıpratmak için “bel altı” dahil, perde arkasından her türlü yöntemi uygulamaktan çekinmeyecek!” Ve tam bu noktadan sonra Dündar ve ekibinin Aktaş’a saldıran ve bel altı vuruş yapan konteyner medyasıyla olan finansman bağını belgeleriyle ortaya koydu Yılmaz.

“TURPUN BÜYÜĞÜ HEYBEDE”

Aynı partiden olan belediye başkanına ahlaksızca ve hayasızca saldıran karalama ve iftira kumpanyasına aynı partiye mensup belediye başkanının gizlice verdiği desteğin parti suçu olup olmadığını ve bunun açık bir ihanet olup olmadığını soran Yılmaz şöyle devam etti, “Şimdi “zurnanın zırt dediği yerdeyiz” sevgili okur!  Turpun büyüğünü heybede saklamıştım, onu da sona bıraktım beğenirsen! Bir belediye başkanı, üstelik de kendi partisine mensup bir büyükşehir belediye başkanı hakkında ahlaksızca, hayasızca, mesnedi dayanağı olmayan çirkin ima ve iddialarda bulunan bir yayın organını gizlice destekleyip, üstelik de temsil ettiği belediye kasasından oraya paralar aktarır mı? Böyle bir yayın organının finansörlüğünü yürütür mü? Bu bir parti suçu değil midir? Bu açıkça bir ihanet değil midir?

İŞTE GİZLİ DESTEĞİN BELGESİ

Köşe yazsında Osmangazi Belediyesi’nin konteyner medyasının operasyon çektiği “Uludağmedya.com” isimli sitesine verdiği gizli desteği belgesiyle ortaya koyan Yılmaz, tarihi ve belgeleriyle oyunu çok açık ortaya koydu. İşte o yazının can alıcı o bölümü, “Tarih 2 Mayıs 2020… Enbursa.com adresli İnternet sitesinden Alinur Aktaş’ın aleyhine sürekli yayın yapan “Bursa Adliye binası önünde gerçekleştirilen Zaman Gazetesi kapatılmasın eyleminin katılımcılarından” Emin Adanur’un, sahibi olduğu “EA A.Ş.” adına satın aldığı bir domain daha vardır: “uludagmedya.com” İşte o gün bu sitede “Kim bu fotoğraftaki kadın” başlığıyla bir haber yayınlanır? Uzun yıllar önce henüz İnegöl belediye başkanıyken gerçekleştirilen bir yurt dışı gezisinde Alinur Aktaş tüm katılımcıların gözü önünde sokakta, heyete iştirak eden yerel bir katılımcının kendi fotoğraf makinesiyle onun görüntüsünü çekmektedir. Şirin, dostane, sevimli, sosyal bir girişimdir bu. Fakat bu yayının yapılmasındaki amaç bellidir! Kafalarda soru işareti yaratarak Aktaş hakkında bir takım şüpheler oluşturup O’nu gözden düşürmek! Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın derhal başlattığı hukuki girişimler sonucu kısa bir sürenin ardından bu siteyi kapatmak zorunda kalır Emin Adanur. Peki bu yayın organını kimler desteklemiş, finansmanını kimler üstlenmiştir? İşte takdir-i ilahi yapanların ayağını birbirine dolar böylece bir gün. Emin Adanur’un sahibi olduğu bu siteyi Alinur Aktaş’ın üzerine yürümesi için maddi açıdan gizlice destekleyen Osmangazi Belediyesi ve Başkanı Mustafa Dündar’dan başkası değildir! Söz konusu ahlaksız yayından ve sitenin kapatılmasından 12 gün sonra 14-05-2020 tarihinde 4 bin lira artı KDV’yi “uludagmedya.com’a” gönderme talimatı alan Osmangazi Belediyesi Muhasebe Servisi büyük bir yanlışlık yapar ve parayı şaşkınlıkla “Uludağ” ismini taşıyan başka bir şirketin hesabına gönderir!.. Ve böylece Alinur Aktaş’ın başını yiyip, avanesiyle birlikte kendisi o koltuğa oturmak isteyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın “uludagmedya.com” ve “enbursa.com’la” ilişkisi ortaya dökülmüş olur.”

DÜNDAR’A ZOR SORULAR!

Yılmaz yazısında Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a da zor sorular yöneltiyor. Dündar ve ekibini terletecek o sorular da şöyle sıralanıyor Mehmet Ali Yılmaz tarafından, “Peki bu rabıtayı sağlayan Mustafa Dündar’dan başka Hasan, Hüseyin, Ahmet, Mehmet, başka şahıslar da var mıdır Osmangazi Belediyesi’nde? En kritik soru, Hükümet tarafından Fetö’nün propaganda aracı Zaman Gazetesi’ne yapılan operasyondan sonra Bursa Adliyesi’nin önünde bir grup Fetö artığıyla birlikte “Özgür Medyaya Darbe” pankartları altında gerçekleştirilen gösteriye katılan ve şu ana dek bunu inkar da etmeyen Enbursa.com sitesinin sahibi ve Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur’la, Mustafa Dündar’ın ortak hangi yanı vardır acaba? Mustafa Dündar üstelik de Osmangazi Belediyesi kasasından bu cıbıldak çocuğa hala niye para aktarmaktadır?” Şimdi bakalım Mustafa Dündar ve ekibi, belgeleriyle ortaya konulan bu kepazelikle ilgili çıkıp kamuoyuna bir açıklama mı yapacak yoksa alttan destekledikleri ve deşifre olan enFETÖcü medya ile şantaj iftira şarlatanlarına mı yine sarılacaklar?

Alpaslan YILDIZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.