SON DAKİKA
Hava Durumu

Çocuklara karne hediyesi Yıldırım Belediyesi'nden

Sosyal Belediyecilik alanında ilçe sakinlerinin yaşamına önemli dokunuşlar yapan Yıldırım Belediyesi, şehirde eğitim gören öğrencilere Karne hediyesi olarak ücretsiz akvaryum gezisi hediye ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2020 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2020 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Çocuklara karne hediyesi Yıldırım Belediyesi'nden

Doğayla bütünleşik yapısı ve Uludağ’ın eteklerinde yer alan konumuyla Yıldırım’ın şehrin yoğunluğundan uzaklaşmak, dinlenmek ve ailecek zaman geçirmek için tercih ettiği Yıldırım Belediyesi Kaplıkaya Cazibe Merkezi, yarıyıl tatilinde karnesi ile gelen öğrencileri ağırlıyor. 20 - 30 Ocak tarihleri arasında, haftanın 7 günü 09.00 – 18.00 saatleri arasında karnesi ile gelen bütün öğrenciler, sömestr hediyesi olarak Yıldırım Belediyesi Kaplıkaya Cazibe Merkezi Tünel Akvaryumda ücretsiz gezi imkanından faydalanabilecek. Çocuklara karne hediyesi olarak sunulan gezi kapsamında öğrenciler, Tünel Akvaryumda Mersin, koi, timsah balığı, kırmızı kuyruk kedi balığı, ilginç türlerde köpek balıkları ve vatozlar gibi farklı balık çeşitlerini görme fırsatı yakalayacak.

‘ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER’

Yıldırım Belediyesi Kaplıkaya Cazibe Merkezi Tünel Akvaryum’da 5 binin üzerinde balık çeşidi bulunduğunu anımsatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yavrularımızın tatillerini daha iyi geçirmesi için böyle bir imkan tanıdık. Bu minvalde tatil süresince karnesi ile birlikte gelen çocuklarımızı Kaplıkaya Cazibe Merkezi Tünel Akvaryum’da ağırlıyoruz. Burada çocuklarımız hem balıkları tanıyorlar hem de keyifli vakitler geçiriyorlar. Öte yandan çocuklarımız, ‘Neşeli Yıldırım’ etkinliklerimiz kapsamında Barış Manço Kültür Merkezi’mizde düzenleyeceğimiz tiyatro oyunları ve sihirbazlık gösterilerine karneleri ile gelerek ücretsiz bir şekilde faydalanabilirler. Tüm çocuklarımızı etkinliklerimize bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.