SON DAKİKA
Hava Durumu

Dünya Romanlar Günü’nde Tura’dan birlik beraberlik vurgusu

8 Nisan Dünya Romanlar Günü ve salgın nedeniyle yaşanan zorlu süreçle ilgili açıklamalarda bulunan Bursa Merkez ve İlçeleri Roman Federasyon Başkanı Rahmi Tura, bugünlerin birlik ve beraberlik ile aşılabileceğini vurguladı. 

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2020 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2020 23:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Dünya Romanlar Günü’nde  Tura’dan birlik beraberlik vurgusu

Levent Yıldırım

Çin’de başlayan ve dünyanın en büyük salgınlarından birisi haline gelen korona virüs ve 8 Nisan Dünya Romanlar Günü kapsamında Bursa Merkez ve İlçeleri Roman Federasyon Başkanı Rahmi Tura bir açıklama yaptı. Özel günlerin, sağlık olduğu süre içerisinde anlam kazandığına dikkati çeken Tura, “8 Nisan bizim için en önemli günlerden birisi. Fakat şu anda herkesin ortak problemi sağlık ve virüs tehdidi. Bu nedenle böylesine bir dönemde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. İnsanların bu tip küresel bir sağlık probleminde dayanışma içerisinde olması gerekiyor. Maneviyatımızı ne kadar yükseltir, birbirimizle ne kadar dayanışma içinde mücadele verirsek, daha kısa süre içerisinde bu zorlu günleri aşabiliriz” dedi.

“BÜYÜK ÖZVERİ İLE ÇALIŞAN TÜM KURUMLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

İnsanların yaşanılan sağlık tehlikesine karşı eşit durumda olduğunu belirten Başkan Tura, olması gereken birlik ve beraberlikte kurumların ve kurumlarda çalışan personellerin de unutulmaması gerektiğini belirtti. “Şu anda özveri ile çalışan sağlık çalışanlarına, belediyelere, emniyet personellerine ve kaymakamlık birimlerine destek olunmalı. Bu nedenle herkesin sağduyulu davranarak birbirinin işini kolaylaştırması gerekiyor. Umuyorum ki içinde bulunduğumuz zor dönem, kısa süre içerisinde ortadan kalkacak ve yine beraberlik içerisinde ülkemizde huzurlu, mutlu günleri yaşayacağız” diyen Başkan Rahmi Tura, sözlerini bu şekilde noktaladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.