SON DAKİKA
Hava Durumu

Erginevler faturayı gariban çalışana kesti

Bursa'da Nilüfer ilçesi Balat semtinde bulunan Ergin Evler konutlarında Bursa Teleferik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İlker Cumbul'da 'korona virüs ' rastlanması üzerine site yönetimi faturayı çalışan insanlara kesti.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2020 23:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2020 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erginevler faturayı gariban çalışana kesti

Bursa'da Nilüfer ilçesi Balat semtinde bulunan Ergin Evler konutlarında Bursa Teleferik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İlker Cumbul'da 'korona virüs ' rastlanması üzerine site yönetimi faturayı çalışan insanlara kesti. Yapılan açıklamada korona virüse yakalanan şahısa ait özel araba ve şöförü ile gelen çalışan bayanlar hariç site içinde toplu taşımayı kullanan ve kapıdan yaya girişi yapan hiç bir çalışanın içeri alınmayacağı belirtildi.

İşte o açıklama;

'Sayın site sakinleri sizlere şeffaf olarak şunu bildirmek istiyoruz. Yurtdışı ile bağlantılı bir site sakinimizde koronavirüs testi pozitif olduğu tespit edilmiş olup şuan hastanede yatmaktadır. Durumu kötü değildir. Bu gelişmler ışığında yarın sabahtan itibaren kat sakinine ait özel araba ve şöförü ile gelen çalışan bayanlar hariç diğer toplu taşımayı kullanan ve kapıdan yaya giriş yapan hiç bir çalışan bayan içeri alınmayacaktır. Çalışanlarınızı uyarınız Şunu biliyoruz ki virüs pozitif çıkan sakinimizin evinde çalışan bayanların öyle yada böyle diğer bayanlarla fiziksel teması vardır. Yönetim olarak sizin adınıza önlemler alıyoruz.

Site yönetimi.'

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.