SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürsu kan vermek için yarıştı

AK Parti Gürsu İlçe Başkanlığı ile Türk Kızılayı Bursa Şubesi’nin işbirliğinde düzenlenen kan ve kök hücre bağışı organizasyonuna Gürsulular büyük ilgi gösterdi. Bir günde 124 ünite kan ve 4 tane de kök hücre bağışı yapılırken, protokol de kan bağışı kampanyasına destek verdi. 

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2021 23:27
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2021 00:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gürsu kan vermek için yarıştı

Gürsu’da AK Parti ile Kızılay işbirliğinde kan ve kök hücre bağışı kampanyası yapıldı. Türk Kızılayı’nın seyyar kan aracı ilçe merkezine konuşlanırken, kampanyaya daha önce Kızılay Bursa Şube Başkanlığı yapan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz, Kestel Kaymakamı Ahmet Karakaya, AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu, ilçe yöneticileri, Belediye Başkan Vekili Hakan Şener, Meclis üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Temiztürk, MHP İlçe Başkanı Tahir Akdağ, Kadın, Gençlik Kolları Başkanları, Yöneticiler ve  vatandaşların katılımları ile gerçekleşti.


Kampanya kapsamında bir günde 124 ünite kan toplandı. Düzenlenen kampanyaya gerek protokolün gerekse Gürsuluların verdiği desteğe teşekkür eden AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu,  “Göreve geldiğimizden beri 4 kampanya. Her seferinde bir seferde Bursa’da toplanmış olan en yüksek sayıya ulaşarak devam ettik. Geride kalan 3 kampanyayla ilgili Kızılay Bursa Şubesi tarafından plaketle ödüllendirildi teşkilatımız. Ramazan öncesinde de malum kovit sürecinde kan stoklarının azalması nedeniyle ihtiyaç var. Ramazan ayında da kan verme noktasında zorluklar olduğunu biliyoruz. Bu nedenle Ramazan öncesi farkındalık oluşturmak istedik. Her seferinde bu insanlık görevine büyük destek veiren Gürsu halkına da teşekkür ediyoruz” dedi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.