SON DAKİKA
Hava Durumu

Hasan Sözüneri Mimarlık “Tasarım Merkezi” oldu

Bursa’da 1982 yılında kurulan ve halen Bursa merkez olmak üzere İstanbul ve Milano irtibat ofisleriyle faaliyetine devam eden “Hasan Sözüneri Mimarlık” tasarım merkezi ünvanı almaya hak kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2020 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2020 19:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hasan Sözüneri Mimarlık “Tasarım Merkezi” oldu

Firmanın başvurusuyla yaklaşık bir yıldır devam eden değerlendirmeler sonrasında “Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı” tarafından kriterlere uygunluğu onaylanarak 22.01.2020 tarihinde “Tasarım Merkezi” olarak kabul edildi.  “Hasan Sözüneri Mimarlık” kurucusu Yüksek Mimar Hasan Sözüneri, aldıkları bu ünvanın sorumluluklarını arttırdığını, mesleğe bakışlarında yeni bir pencere açtığını söyledi.

Bu durumun daha inovatif ve tasarım değeri yüksek, projeler üretme hedeflerine destek olacağı, ekibiyle birlikte yıllardır geliştirdiği proje üretim süreçlerinin kalitesini “Tasarım Merkezi”nin zorunlu kıldığı standartlarla daha yukarıya taşımayı hedeflediklerini anlatan Sözüneri,  bugüne kadar değişik ölçeklerde ürettikleri çok sayıda ki konut, ticaret, sanayi, turizm, sağlık, eğitim, spor ve karma kullanımlı projelere yurtiçi ve yurtdışında yenilerini ekleyeceklerini kaydetti. Sözüneri, “Kentimize, ülkemize mesleğiyle hizmete devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.