SON DAKİKA
Hava Durumu

İlker Cumbul koronavirüse yakalandı!

Bursa Teleferik AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İlker Cumbul’un koronavirüs testleri pozitif çıktı. Bursa’da özel bir hastanede tedavisi ve takibine başlandı.  Cumbul’un testinin pozitif çıkmasıyla birlikte Teleferik AŞ üst yönetiminden de virüse yakalananlar olduğu öğrenildi. 

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2020 20:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2020 02:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İlker Cumbul koronavirüse yakalandı!

Alpaslan YILDIZ

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin koronavirüse karşı aldığı önlemlerin yanı sıra Sağlık Bakanlığı’nın tüm uyarılarına rağmen kurallara uymayanlar virüs tehdidini hem kendisi hem de çevresine yaymaya devam ediyor. Türkiye’de bir çok ünlü ve işadamının da yakalandığı koronavirüse en son Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İkinci Başkan Abdürrahim Albayrak ve yöneticilerle teknik ekipten isimlerin testlerinin pozitif çıktığı duyurulmuştu. 

VE BURSA’DA DA ORTAYA ÇIKTI

Tüm insanlığı tehdit eden koronavirüs vakalarına Bursa’dan da önemli bir işadamı yakalandı. Teleferik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı İlker Cumbul’un başvurduğu özel bir hastanede yapılan koronavirüs testleri pozitif çıktı. Cumbul’un özel hastanede teravi ve takibine başlandığı, ailesinin de kontrol altında tutulduğu bildirildi.  Cumbul’un koronavirüsü Teleferik AŞ üst yönetimine de bulaştırdığı ve üst yönetimin de 14 günlük karantina uygulamasına başlandığı ifade edildi. 

OTURDUĞU SİTEDE TEDBİR ALINIYOR

Teleferik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı İlker Cumbul’un oturduğu Nilüfer’e bağlı Balat Mahallesi’ndeki Erginevler Sitesi de koronavirüs nedeniyle sakinlere bilgilendirme yapıldı. Site yönetimi tüm sakinlerini ziyaret ederek, “Site sakinlerimizden birinde koronavirüs pozitif çıktı. Sizde tedbirlerinizi alın” şeklinde uyarıldıkları öğrenildi. Site sakinlerine koronavirüse yakalanan İlker Cumbul’un ismi verilmedi ancak tedbir almaları istendi.  Oldukça büyük olan Erginevler Sitesi’nde vatandaşların bu duyurunun ardından tedbirleri daha da artırdığı ifade ediliyor. 

İTALYA’YA GİTMİŞ!

Teleferik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı İlker Cumbul’un geçtiğimiz hafta koronavirüs’ün merkezlerinden İtalya’ya gittiği bildirildi. Cumbul’un bunca riske rağmen gittiği İtalya’da koronavirüs kaptığı ve dönüşte de karantinaya alınmadığı öğrenilirken, elini kolunu sallayarak Bursa’ya gelen Cumbul’un toplantılarını sürdürdüğü ve bu nedenle koronavirüsün yöneticilerine de yayıldığı ifade ediliyor. 

HEM KENDİSİ HEM ÇEVRESİ ETKİLENDİ

Türkiye’de bile toplantıların telekonferansla yapılmaya başlandığı bir dönemde her gün yüzlerce ölümün yaşandığı ve salgının durdurulamadığı İtalya’ya gitmekte sakınca görmeyen Cumbul, başta ailesi olmak üzere çalışanları ve komşularını ilk etapta tehlikeye atması sorumsuzluğun nelere mal olacağını da bir kez daha gözler önüne serdi. Cumbul’un İtalya dönüşü kimlerle temas kurduğu, temas kurduklarının kimlerle temas kurduğu belirlenerek, onlar da karantinaya alınacak. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.