SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ Parti Mudanya Kongresi iptal mi?

İYİ Parti’de iki adayın yarışacağı Mudanya Kongresi Bu hafta sonu Mudanya Belediyesi Uğur Mumcu Salonu’nda yapılacak. Ancak Belediye Kültür Merkezi’ni kapattığını açıkladı. Peki İYİ Parti Kongresi yapılabilecek mi?

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2020 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2020 20:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İYİ Parti Mudanya Kongresi iptal mi?

Kemal Benek

Koronavirüs’ün Türkiye’ye ulaşmasının ardından bir çok belediye kurum ve kuruluş doğru adımlar atarak organizasyonlarını iptale gidiyor. Virüsün yayılma riskine karşı kültür sanat etkinlikleri başta olmak üzere kalabalıkların yer alacağı organizasyonları ileri tarihlere erteliyorlar.

İşte o kurumlardan biri de Mudanya Belediyesi. Mudanya Belediyesi kapalı salon organizasyonların tamamının iptal edilerek ileri tarihlere ertelendiğini, yine Mudanya Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nin kapatıldığını duyurdu.

Bu duyurunun ardından gözler İYİ Parti’ye çevrildi. Partinin iki adayının çekişeceği ve hatta il kongresini yakından ilgilendiren kongresi haftasonu Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde yapılacağı açıklanmıştı zira. Bursa Şehir Gazetesi,  İYİ Partili yetkililere ulaşarak konu hakkında bilgilerine başvurdu. Belediye ile temasta olduklarını dile getiren yetkililer, kapatma kararının sadece belediye organizasyonlarını kapsadığı belediyenin dışındaki organizasyonlar için bir irade kullanılmadığının kendilerine bildirildiğini, dolayısıyla İYİ Parti Kongresi’nin planlandığı gibi Pazar günü Mudanya Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde yapılacağını duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.