SON DAKİKA
Hava Durumu

Kimler kimlerle iş tutuyor!

Bursa’da eski bakan Faruk Çelik’in kirli servetini ve ilişkilerini Bursa Şehir Gazetesi’nin gündeme getirmesinin ardından, pazılın parçaları birleşiyor. 28 Şubat destekçisi, kendi bankasını soymaktan sabıkalı Cavit Çağlar’ın gazetesi ve sözcüsü Ahmet Emin Yılmaz da Çelik destekli FETÖ’cü enbursa.com’un başlattığı karalama kampanyasına katıldı. Bursa’da kurulan karanlık ilişkileri, rant devşirmeleri ve kimlerin kimlerle ortak hareket ettiğini deşifre etmeye devam ediyoruz.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2020 20:59
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2020 20:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kimler kimlerle iş tutuyor!

Eski Bakan Faruk Çelik destekli FETÖ’cü medya enbursa.com tarafından sürdürülen iftira ve yalan kampanyalarından sonuç alamayacağını anlayanlar, sahaya yeni oyuncular sürüyor. Faruk Çelik’e yakınlığı ile bilinen birkaç müptezelin başlattığı ve FETÖ’cü enbursa.com tarafından sürdürülen karalama, yalan ve iftira kampanyası ile bir kez daha gerçek yüzleri ortaya çıkan rant çetesinin kirli oyunları deşifre olmaya devam ediyor.

FARUK ÇELİK 2 AYDIR SESSİZ!

Gerek Bursa kamuoyunun gerekse Ankara siyasetinin kulaktan kulağa konuştuğu, servetiyle ilgili merak edilen soruları kamuoyu adına kendisine yönelttik. Dilden dile dolaşan ve belgeleriyle ortaya koyduğumuz şirketiyle ilgili çıkıp kamuoyuna açıklama yapıp, temiz olduğunu anlatmak yerine kendi susup yakınındaki silahşörlerine Bursa Şehir Gazetesi’ni hedef gösteren Çelik, karalama kampanyasından memnun kalmamış olacak ki bu kez Cavit Çağlar ve Olay Gazetesi’ni de sahaya sürdü. 28 Şubat destekçisi, İnterbank’ı hortumladığı için nitelikli dolandırıcılıktan hapis yatan İşadamı Cavit Çağlar’ı devreye sokarak, Olay’ın arşivinden tamamen yasal faturaları yayımlayıp algı oluşturmaya çalışan güruha pabuç bırakmayacağız.

CAVİT ÇAĞLAR VE OLAY GAZETESİ

Faruk Çelik o kadar sıkışmış olacak ki Cavit Çağlar aracılığıyla Olay Gazetesi’nin başyazarı Ahmet Emin Yılmaz’a tarihinde ilk kez bu denli büyük bir algı operasyonunun baş aktörü konumuna getiren bir yazı kaleme aldırdı. Ahmet Emin Yılmaz’ın Faruk Çelik’le olan ilişkisini Bursa kamuoyu çok yakından bilir. Cavit Çağlar- Faruk Çelik arasındaki ilişkilerin yanı sıra iktidarla Çağlar arasındaki ilişkilerde de köprü olan Ahmet Emin Yılmaz, Çağlar’ın çıkarları doğrultusunda kaleme aldığı yazılarla kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim. Bu kez de aynı şey oldu. Faruk Çelik ve Cavit Çağlar ekseninde kendisini siper eden Ahmet Emin Yılmaz, FETÖ’cü enbursa.com ağzıyla sözüm ona Asaroğlu ve Bursa Şehir Gazetesi’ne yönelik algı oluşturmanın gayretine girdi.

ÇAĞLAR-ÇELİK İLİŞKİSİ

Böyle bir yazının OLAY’da yayımlanmasının gerek Faruk Çelik ve gerekse Cavit Çağlar’dan habersiz olamayacağı göz önünde bulundurulduğunda 28 Şubat destekçisi, banka hortumcusu bir işadamı ile 28 Şubat darbe girişiminin mağduru olan bir harekette 20 yıldır önemli görevlerde yer almış eski bakanın arasındaki ilişkinin boyutu da tahmin edilenden daha ötede olduğu gözler önüne seriliyor. Çağlar’ın Olay Medyası, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’a saldırdığı dönemlerde bile Faruk Çelik’in hem medya hem de Çağlar’la ilişkisini sürdürdüğü biliniyor. Gazete ve televizyonda ağır eleştirilerle yürürken Ahmet Emin Yılmaz ise yumuşak yazılarıyla dengeyi sağlama rolünü üstleniyordu. 27 Nisan 2007 post modern darbesinin de şakşakçısı olan Olay Medya, o günlerde AK Parti ve Erdoğan’a yönelik ağır eleştiriler yapıyor, askerlere övgüler yağdırıyordu.

ENBURSA.COM VE BURHAN ERGÜN

Gerek Bursa’da gerekse ülkenin dört yanında önemli yatırımlara imza atan işadamı Burhan Ergün’le bir dönem inşaat işinde ortaklık eden FETÖ’cü enbursa.com’un sahibi madde bağımlısı Emin Adanur, ortaklık bozulmasına rağmen Burhan Ergün’ün itibarından yararlanmak ve onun isminin arkasından bu işleri çevirmek için Ergünkent İnşaat ismini değiştirmedi. Kamuoyunda hala Burhan Ergün’ün irtibatı olduğu algısı olan Ergünkent İnşaat, bu ismin prestijini paravan olarak kullanmayı sürdürüyor. Faruk Çelik’in basın buluşmalarını ayarlayan, sponsor olan ve Çelik’in elinden tutarak bugüne getirdiği Mehmet Adanur’un ilişkileri ile bir dönem yapılan ortaklık uzun süre önce son bulmuştu.

MİLLETİN MALINA ÇÖKENLER AYNI SAFTA

Bursa’da Gürsu ve Kestel’i yıllarca zehirleyen Yeşim Tekstil, Organize Sanayi Bölgesi’nde AVM kurmak için yıkılan fabrikalar, İnterbank ve Etibank’ın hortumlanması, Devlet Bankalarından kendi şirketlerine verdiği krediler nedeniyle oluşan kamu zararları, Çekirge’de kazulet gibi dikilen otel başta olmak üzere Bursa’ya ve ülkeye büyük zarar veren ve milletin imkanları kendisi lehine kullanan Cavit Çağlar ile siyasetten sonra o dönem üniversiteye yeni başlayan oğluna kurdurduğu şirket sayesinde büyük bir servete ulaşan Faruk Çelik’in aynı safta yer alması kimseyi şaşırtmıyor. Buna FETÖ’cü medyanın sahibi Emin Adanur’un ve bir takım tetikçilerin katılması da rantın ne kadar büyük olduğunu gözler önüne seriyor. Kısacası konu rant ve Bursa’ya çökmek olunca muhafazakar Faruk Çelik, darbe şakşakçısı ve banka hortumcusu Cavit Çağlar, Marksist ve solumsu enbursa.com yönetimi ile bazı yazarları, FETÖ’cü medyanın sahibi madde bağımlısı Emin Adanur’un ve rantını bozduğumuz güruhun aynı ağızla hücum etmesi ve aynı safta yer almasını da Bursa halkının takdirine bırakıyoruz. Bir kez daha kamuoyuna ilan ediyoruz. Kuklalarla işimiz yok kuklacıları deşifre etmeyi sürdüreceğiz.

Alpaslan YILDIZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.