SON DAKİKA
Hava Durumu

Kumpaslarla yargıyı etkilemeye çalışıyorlar!

Bugüne kadar karalama ve iftira kampanyası ile Bursa Şehir Gazetesi’ni susturamayanlar artık aleni tehdit ve şantaj yöntemine sarıldılar. Olay Gazetesi’nin başyazarı Ahmet Emin Yılmaz yargı sopasını sallarken, Bursa’daki işadamlarına baskı yapılarak yalan ifade vermeleri isteniyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2020 20:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2020 21:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kumpaslarla yargıyı etkilemeye çalışıyorlar!

Bu saatten sonra bugüne kadar hakkını korumak için mücadele verdiğimiz milletimize emanetiz. Bütün Bursa ve Türkiye kamuoyunu süreci dikkatle takip etmeye, egemen güçlerin hakkı haykıranlara karşı oluşturduğu kumpas ve oyunlarla nasıl sesimizi kesmeye çalıştıklarını görmeye davet ediyoruz.

Allah’tan başka hiçbir kuvvet alnımızda yazılanı değiştiremez ona inancımız sonsuz. Milletin hakkın peşinde mücadelemizi elbette yılmadan sürdüreceğiz.  Bugün kamuoyunun merak ettiği soruların yanıtını vermek varken siyasi ve ticari nüfuzunu kullanarak, bizi tehdit eden, arkamızdan türlü oyunlar kuranlara karşı, asla boyun eğmeyecek her şartta kutsal saydığımız milletimizin hakkını hukukunu korumaya devam edeceğiz.  Bugün millete hesap vermek yerine nüfuzlarını kullanarak haklının sesini kısmaya uğraşanlara bir kez daha yüksek sesle haykırıyoruz ki;

“KABAĞINDA BİR SAHİBİ VAR!”

Önceki gün adliyeye apar topar çağrılan bir işadamının alınan ifadesi ve bu ifadeyle yapılan haber karşımızdakilerin ne olduğunu da gözler önüne seriyor. Aleyhte ifade vereceği düşüncesiyle çağrılan işadamı,“Ömrümde Nezir Asaroğlu’nu hiç görmedim. Nezir Asaroğlu benden herhangi bir şekilde para istememiştir. Benden herhangi bir talepte bulunmamıştır. Bana yönelen bir şantajı yoktur” ifadelerini kullanmasına rağmen FETÖ’cü medya sanki bunun tersi olmuş gibi algı yönetmeye kalktı. Oyunun nasıl kurulduğunu gözler önüne sermek adına günler öncesinden Asaroğlu’na şantaj iddiasında bulunan FETÖ’cü medya, o habere delil olarak da bu ifadeye koydu. Oysa ifadenin tarihi 17 Haziran… Yani iddiaları ortaya attıktan günler sonra. Önce suç icat edip sonra delil üretmek diye buna denir. Ne tesadüf değil mi bu yöntemi Türkiye daha önce acı bir deneyimle öğrenmişti.

GAYET MASUM BİR SORU VE GELİNEN NOKTA

Tüm bu yaşananların nedeni ise Faruk Çelik’e tüm kamuoyunun merak ettiği soruları yönetmemiz oldu. Sorularımıza cevap vermek yerine bize had bildirmek için önce şantajcılığı belgeli bir müptezeli, sonra Sahibi Emin Adanur isimli FETÖ eylemlerinde boy göstermiş bir siteyi en son olarak da banka hortumcusu Cavit Çağlar ve onun aparatlarını sahaya sürüldü.

AHMET EMİN YILMAZ BAKLAYI ÇIKARDI

Günlerdir Olay Medya’nın yazarlarının sırayla yürüttükleri iftira ve yalan kampanyasının dünkü nöbetçisi yine Ahmet Emin Yılmaz’dı ve sonunda ağzındaki baklayı çıkardı. “Olay’ın yayıncılık anlayışında kavga yoktur, habercilik vardır. Hele tehdit şantaj, korkutma gibi anlayış hiç yoktur. Bu nedenle Olay çalışanları kavgadan uzak dururlar, kimseyi tehdit etmezler, şantaj yapmazlar” diye söze başlayan Ahmet Emin Yılmaz, “Gelinen noktada… Yaşatılan kötü dönemin ve yapılan kötülüklerin elbette faturası var ve onlar şimdi tek tek gündeme geliyor. Kimsenin kuşkusu olmasın, daha da gelecek ve Olay’da yapılanlar, yaşatılan kötü dönem kimsenin yanında kâr kalmayacak. Bursa’da herkes her şeyi öğrendi. Gazetecilik kisvesi altında korku yayıncılığı yapanlar ve şantaj yolunu seçenler ortaya çıktı. Artık onlar varlıklarını sürdüremeyecekler. Hafta boyu arayanlardan… Kendini dokunulmaz sanan Nezir Asaroğlu ve çevresindeki bazı isimlerin panik havası yaşadıklarını duyuyoruz. Sabahlara kadar uyku tutmayan gözlerle WhatsApp’ta mesajların birinin gidip birinin geldiği anlatılıyor. Anlatanlar… Bu mesajlarda, “şikayetçi olup ifade vermesi muhtemel kişilere neler söylemeleri gerektiği” yolunda uyarılar yer alıyormuş. Hatta müştekilerin dilekçeleri örnek olarak dağıtılıyormuş. Biz… Gelişmeleri gündeme taşırken “FETÖ’nün medya ayağı ve medya imamı” iddialarını biliyorduk, ama ister istemez “Acaba bu işin bir de avukat ayağı mı var?” diye düşünmeden edemedik.” Sözleriyle yargı sopasını bize gösteriyo

r.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.