SON DAKİKA
Hava Durumu

Meydandaki makam odası ilçenin yeni cazibe merkezi oldu

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, dünyanın en büyük makam odasında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 3 yıldır ilçenin merkezi noktasındaki Adnan Menderes Meydanı’nda gerçekleşen makam odası buluşması, taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar kadar, ilçe dışından Suuçtu Şelalesi gibi ilçenin önemli turistlik yerlerini ziyaret etmeye gelen yerli turistlerin de cazibe merkezi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2021 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2021 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Meydandaki makam odası ilçenin yeni cazibe merkezi oldu

Gezmek için ilçeye gelen birçok insanın ilk durağı olan "meydan makam odası". Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Fotoğraf çektirip, çayımızı içip Suuçtu Şelalesi ve diğer güzellikleri ziyaret etmeye devam ediyorlar. Bu ilk başta bana da ilginç geliyordu. Ama şimdi alıştım galiba” dedi.
Şeffaf belediyeciliği başka boyuta taşıyarak kapı, randevu ve bürokrasiyi, hatta belediye binasını ortadan kaldıran Mehmet Kanar, ilçe meydanını makam odasına çevirdiği uygulama ile gönülleri fethediyor.
Makamların gelip geçici olduğunu, aslolanın gönülleri makam yapmak olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “İnsan şehrin, şehir de insanın aynasıdır. Mustafakemalpaşa’mızı hak ettiği yere taşımak adına vatandaşlarımıza ayna olmak, talepleri yüz yüze değerlendirmek için yalnızca randevuyu, bürokrasiyi ve kapıları değil belediye binasını ortadan kaldırdık. Makamların gerçek sahibi vatandaşlarımızla meydanda karşılıyoruz, meydan buluşuyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.