SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP Mudanya'da değişim zamanı!

MHP Mudanya İlçe Başkanı Engin Demirci'nin Kütahya'da çalışması nedeniyle affını istemesinin ardından ilçede yeni bir yönetim için harekete geçildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2020 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2020 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
MHP Mudanya'da değişim zamanı!

MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı, bu makam için Mudanya Ülkü Ocakları Başkanı Buğra Demez ismi üzerinde durdu. Ancak yakın bir zamanda Mudanya Ülkü Ocakları'na atanan ve bu sürede önemli çalışmaların altına imza atan Buğra Demez'in ocağın daha da etkin hale gelmesi için buradaki görevine devam etmesinin çok daha yararlı olacağı düşüncesi ön plana çıktı. Buğra Demez de bu yöndeki iradesini ve talebini iletti.Canlı Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

Buğra Demez'in Ocak Başkanlığına devam etmesinin daha uygun olacağının kararlaştırılmasının ardından MHP Mudanya İlçe Başkanlığı için Erkut Seymenler isminde karar kılınarak, yönetim hazırlaması için görev verildi. Seymenler, halihazırda il yönetimi arge komisyon başkan olarak görev yapıyor ve Güzelyalı'da ikamet ediyor.

Seymenler'in hemen kolları sıvayarak, geçmişte partiye hizmet eden ilçe başkanları başta olmak üzere kanaat önderleri ile bir araya gelerek ilçede güçlü bir yönetim oluşturmak için harekete geçtiği öğrenildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.