SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP‘den Mudanya’da 60 sofraya et desteği!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mudanya İlçe Sekreteri Sercan Sert,  hayırseverlerinde destekleriyle Mudanya'da 60 ailenin sofralarına et ulaşmasına vesile oldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2020 23:46
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2020 23:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
MHP‘den Mudanya’da 60 sofraya et desteği!

Alpaslan YILDIZ

MHP İlçe Sekreteri Sercan Sert,  aziz milletin yardımlaşma ve dayanışmayı bir kez daha salgın döneminde gösterdiğini söyledi.  Sert yaptığı açıklamada, "İnancımıza örfümüze göre sağ elin verdiğini sol elin bilmemesi gerektiğinin bilinci içindeyiz. Lâkin Koronavirüs salgını nedeniyle dünya genelinde dev ekonomilere sahip olan devletlerin tökezlediklerine hep birlikte şahit olduk, olmaya devam ediyoruz. Ülkemizde de pek çok işletmenin faaliyetlerine koron virüs tedbirleri kapsamında ara verilmek zorunda kalındığı olağanüstü günler yaşadığımız bu dönemde aziz Türk Milletimize has sosyal yardımlaşma ve dayanışma dinamiklerimizin daha aktif hale gelmesi gerektiğine dikkat çekmek ve elinde imkan bulunanlara örnek olmak düşüncesiyle yardım yapılan vatandaşlarımızı değil, ama yapılan yardımı kamuoyu ile paylaşmanın iyilik seferberliğine katılma düşüncesini ateşlemek bakımından yararlı buluyorum” dedi. 

HAYIRSEVER DESTEĞİYLE SAĞLANDI

Sercan Sert, hayırseverlerin de desteği iftar sofralarına taze et sağladıklarını belirterek, “Bu vesile ile ihtiyaç sahibi 60 ailemizin iftar sofralarına taze et ulaştırmamız da bizlerden desteğini esirgemeyen Kasap Hakan'a da teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum. Dileğimiz bu zor süreci bir an evvel atlatmaktır. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik ruhuyla, ekmeğimizi paylaştığımız sürece, kalplerimiz birlikte attığı sürece üzerinden gelemeyeceğimiz hiç bir sıkıntı yoktur. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Tüm inananların Ramazan ayı mübarek olsun" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.