SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya, korona virüs ile mücadelede Büyükşehir'e emanet!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın talimatları ile Büyükşehir Belediyesi Veterinerlik Daire Başkanlığı Mudanya'da dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2020 00:37
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2020 01:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mudanya, korona virüs ile mücadelede Büyükşehir'e emanet!

Tüm dünyada etkisini gösteren ve Türkiye'de de 812 kişinin ölümüne sebep olan korona virüs ile mücadele canla başla devam ediyor. Bu kamsapda Bursa'nın Mudanya ilçesinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın talimatı ile dezenfekte çalışması yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Av. İnci Söğütlü,"Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Alinur AKTAŞ ile görüşerek Mudanya'mızda yaşayan özellikle emekli ve 60 yaş üstü vatandaşlarımızın sayıca fazla olması nedeniyle sokakların dezenfekte edilmesini rica ettik.

Sayın Başkanımız ilgili birimlere talimat vererek daire amirlerinin de katıldığı yaklaşık 50 personel 8 ilaçlama aracı ile Mudanya'mız sokaklarında KORONA VİRÜS'e karşı hummalı bir çalışma gerçekleştirdik. Bundan sonraki günlerde de Korona virüse karşı alacağımız tedbirleri değerlendirdik. 

Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımızın ve sağlık çalışanlarımızın üstün çabalarından dolayı müteşekkiriz. Ayrıca devletimizin tüm bakanlıkları ile birlikte milletinin yanında madden ve manen var olması bizleri güvende ve huzurlu hissettiriyor.

Ak Parti Mudanya İlçe Başkanlığı olarak, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Alinur AKTAŞ'tan aldığımız destekler ile yerelde hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Mudanya halkımızdan ricamız, zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkmamalarıdır. 

Rehavete kapılmayalım, Sağlık Bakanımız Sayın Fahreddin Koca'nın uyarılarına uyalım. İnşallah sağlıkla ve huzurla yeniden bir araya geleceğiz. Bu günlerin bir an önce geçmesini istiyorsak şimdilik Evde kalalım, sağlıkla kalalım. " dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.