SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafa Esgin Bursa'daki vaka ve vefat sayısını açıkladı!

AK Parti Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Esgin, Bursada Bugün'e yaptığı açıklamada kentteki son vaka sayısının 1.110, vefat sayısınınsa 26 olduğunu duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2020 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2020 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mustafa Esgin Bursa'daki vaka ve vefat sayısını açıkladı!

Bursada Bugün TV'de yayınlanan bir program  AK Parti Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Esgin Bursa'da koronavirüse ilişkin son vaka ve vefat sayılarını paylaştı.

Bugün itibariyle Bursa'da koronavirüs vaka sayısının 1.110 olduğunu kaydeden AK Parti Bursa Milletvekili Esgin, vefat sayısınınsa 26 olduğunu bildirdi.

Esgin, "Şu an Bursa'da 1.110 vakaya ulaştık, Türkiye'deki vaka sayısıyla kıyasladığımızda İstanbul ile kıyasladığımızda bu gerçekten sevindirici bir bilgi. Bu rakamları çabalarımızla bu noktalarda tutmak mecburiyetindeyiz. 26 kaybımız var Bursa'da. Bu üzücü olmakla birlikte, Türkiye'nin dünya ortalamasının altında olduğunu, Bursa'nın da Türkiye ortalamasının altında seyrettiğini söylemek durumundayız. Ama erken yorumlar, yanlış olabilir. Biz burada tedbiri elden bırakmadan, havalar ne kadar ısınsa da hafta sonları yine sabırla, kişisel gelişimimize, ailelerimize, çocuklarımıza daha fazla zaman ayırabileceğimiz bir fırsat olarak bugünleri değerlendirmemiz gerekiyor." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.