SON DAKİKA
Hava Durumu

Necmi İnce şantajla para alırken suçüstü yakalandı!

Kendisini usta gazeteci diye tanıtan ve haftalık bir yayın organı çıkaran Necmi İnce (40) İznik’te iki işadamından şantajla para alırken polis tarafından suçüstü yakalandı. Şantaj, tehdit ve rüşvet suçundan gözaltına alınan İnce’nin Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirileceği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2020 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2020 19:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Necmi İnce şantajla para alırken suçüstü yakalandı!

Can Sezer

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri,  Necmi İnce’yi rüşvet, şantaj ve tehdit suçlarını işlediği gerekçesiyle takibe aldı. Uzun süredir yapılan teknik ve fiziki takibin ardından İnce’nin, kentteki bir çok iş insanı, siyasetçi ve yerel gazete temsilcilerini tehdit ettiği ve şantaj yoluyla rüşvet almaya çalıştığı belirlendi. Polis ekipleri düzenlenen operasyonla İznik’li işadamı Fuat Elbir’den 200 bin lira şantajla para alırken şahsı suçüstü yakaladı. Seri numaralı alınmış paralar İnce’nin üzerinde çıktı. 

“200 BİN LİRA VERMEZSEN REZİL EDERİM”

Necmi İnce’nin İznik’te Fuat Elbir’den kaçak villaları olduğu gerekçesiyle bu konuyu haber yapmamak için 200 bin lira istediği ortaya çıktı. İnce’nin iş insanına, “Kaçak villaların var. Eğer 200 bin lira vermezsen seni haber yapar, rezil ederim” dediği öğrenildi. Necmi İnce, iş insanından para almak için gittiği benzin istasyonunda polis ekiplerince suçüstü yakalanarak, gözaltına alındı. Polis ve savcılığın bir haftadan fazla teknik takip yaptığı ve dosyada önemli delillerin olduğu bildirildi. 
İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen İnce’nin sorgulanmak için Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.